Osijek
MULTIMEDIJSKA SURADNJA

#elastične izlažu na petom izdanju Slamanja
Objavljeno 20. listopada, 2018.
#elastične je projekt nastao kao multimedijska suradnja dviju umjetnica, Željke Fuderer Levak i Tamare Majer. Spojila ih je profesija - umjetnosti, obje su profesorice u Školi primijenjenih umjetnosti i dizajna u Osijeku. Kroz stvaranje i spajanje medija odlučile su se predstaviti publici izložbom u sklopu evenata Udruge Slama nazvanog Slamanje. Pozivaju građane na druženje s umjetničkom scenom Osijeka, uz glazbu Dj Mefe, svjetlosne instalacije, crtanje, interakciju, piće i razgovor. U sklopu izložbe predstavit će se i brend Elastic.heart svojim originalnim oslikanim i otisnutim majicama i haljinama.
Izložba radova Željke Fuderer Levak i Tamare Majer bit će otvorena u subotu (20. listopada) u 19 sati u prostoru Udruge Slama u Tvrđi (Ulica Kamila Firingera 3). Građani će ju moći pogledati i sljedećih desetak dana.
Inače, Slamanje je rezultat suradnje udruge Slama Land Art i ekipe iz Harvo Jaya, koja spaja glazbu, likovnu umjetnost i hranu u zanimljiv kulturno raznolik društveni događaj. I.R.G.
Najčitanije iz rubrike