Osijek
U RIJECI LJUBAVI POČELA PODJELA NAMIRNICA ZA LISTOPAD

Paketi života nadopunjeni kobasicama
Objavljeno 19. listopada, 2018.
U Rijeci ljubavi počela je podjela paketa života za članove obitelji u socijalnoj potrebi za listopad. Štefica Čučak, predsjednica, kaže kako kroz Projekt ublažavanja siromaštva paket obuhvaća 14 proizvoda.
- Udruga je iz donacija i financijskih potpora dodala pet proizvoda i to: pučke kobasice, ulje, tijesto, grah i paštete, pa je "paket života" sadržavao 19 proizvoda u vrijednosti 220 kuna. Na našu veliku radost, kao i na radost obitelji u socijalnoj potrebi, prvog dana podjele opslužili smo 350 obitelji i stotinu djece koja su se razveselila donaciji hrenovki i čokolada našeg stalnog donatora E.K. iz Zagreba. Želimo naglasiti da su proizvodi iz projekta podijeljeni po članovima obitelji, a Udruga je navedenih pet proizvoda dijelila po jedan, a uz pomoć naših donatora velikog i plemenitog srca i to: gospodin E.K. iz Zagreba, Osječko-baranjska županija s projektom "Čistoća je ogledalo tijela", Sjeme d.o.o. iz Splita, Euroinspekt d.o.o. iz Osijeka, naši iseljenici i naši sugrađani s donacijama koje šalju Rijeci ljubavi prema svojim mogućnostima - kaže Štefica Čučak.
Dodaje da se "paket života" dijeli svaki dan od 10 do 14 sati, a tehnička potpora njihovim bolesnim, starim i nepokretnim korisnicima počinje odvozom paketa u njihove domove 22. i 23. listopada. D.Pejić
Možda ste propustili...

MALI ČITAČI U OGRANKU JUG 2 GISKO-A

Uživanje u pričama o Mrljeku i Prljeku

PRIJATELJI OSNOVALI TVRTKU ZA DIGITALNI MARKETING

Tek im je 20 i koja, a već su uspješni diljem svijeta

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OŠ “TIN UJEVIĆ”: UČENIK PRIJETI DA ĆE UBITI KOLEGE I SEBE

"Stavio je djetetu skalpel pod grlo, dok je on tu, naša djeca neće u školu"

2

OD 30. STUDENOGA DO KRAJA PROSINCA

Advent 2018. na trima lokacijama: Središnji program u Parku kralja Petra Krešimira IV.

3

VIOLETA MIŠIĆ LOSACCO, PRIZNATA TRADICIONALNA KINESKA AKUPUNKTUROLOGINJA

Otvara kliniku za akupunkturu u rodnom gradu

oglas