TvObzor
NOVA HIT-SERIJA "OSVETA U ŠTIKLAMA" SAMO NA MAXTV-U

Ove sezone nosi se krivnja
Objavljeno 19. listopada, 2018.
Tajne iz prošlosti, prijateljstva iz srednjoškolskih dana, ljubomora, zavist, glamur i elitno društvo... Kada se dogodi ubojstvo, svi postaju sumnjivci

Prva epizoda nove hit-serije "Osveta u štiklama" (Stiletto Vendetta) startala je 15.listopada ekskluzivno na Pickbox TV kanalu u sklopu MAXtv Hrvatskog Telekoma.


Pratit ćemo život četiriju prijateljica (Oya, Merve, Pelin i Arzu) jedinstvene snage, ali s tajnom koja seže iz srednjoškolskih dana. Kada su bile tinejdžerice, Arzu (Tülin Özen), Merve (Aslihan Gürbüz) i Pelin (Bade Iscil) izvele su okrutnu podvalu prijateljici Oyi (Gökçe Bahadir), koja je uvijek težila biti bolja od ostalih. Oya je tada bila posramljena, uništena i suicidalna. Mnogo godina poslije sudbina ponovno spaja prijateljice, a Oya planira osvetu. Tajne iz prošlosti, prijateljstva iz srednjoškolskih dana, ljubomora, zavist, glamur i elitno društvo... Kada se dogodi ubojstvo, svi postaju sumnjivci. Kako su nekadašnje prijateljice postale neprijateljice i tko je kriv za ubojstvo, mogu saznati korisnici MAXtv usluge.
“Cijeli ton serije odiše jako luksuznom okolinom s glamuroznim ljudima, a i osjećaj je potpuno drukčiji od ostalih tuskih sapunica”, rekao je Ali Bilgin, redatelj serije dodajući kako ovakav žanr serije nije još viđen u Turskoj, a scenarij ga je privukao jer sadržava humor, napetost i dramu. Naglašava kako je cijela priča univerzalna jer prikazuje odnose između žena koji se mogu dogoditi bilo gdje na svijetu. A kako je serija stekla popularnost u Turskoj (iako Turska glasi za konzervativniju zemlju), Bilgin vjeruje da će biti uspješna i u drugim zemljama.
Budite i vi dio "Osvete na štiklama", od 15. listopada samo na MAX tv-u na Pickbox TV kanalu, od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati.
Pickbox TV je ekskluzivan TV kanal na 10. poziciji u Osnovnom paketu MAXtv-a na kojem vas očekuju i svjetske premijere serija i filmova, holivudska i europska produkcija, akcija, romantika, drama, krimi i crtići. Sve dostupno u HD-u i bez reklama tijekom serija i filmova.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

Najčitanije iz rubrike