Sport
NA EP U DISCIPLINAMA LIGHT KICK, LOW KICK I K-1

Krajinović nesretno ostao bez medalje
Objavljeno 17. listopada, 2018.
Na Europskom prvenstvu u disciplinama light kick, low kick i K-1 član Kickboxing kluba Sveti Duh Antonio Krajinović jučer je odradio četrtfinalnu borbu u kategoriji do 75 kilograma u disciplini low kick. Nakon što je u svom prvom meču na EP-u odlukom sudaca pobijedio odličnog i favoriziranog Ukrajinca Artura Zakirka, borac iz Svetog Duha jučer se protiv Talijana Marija borio za medalju na Europskom prvenstvu. Na žalost, vrlo nesretno je poražen u odličnom meču. Susret je, naime, po bodovima završio neriješeno, 9:9, ali je naknadno sudac dao bod Talijanu, što je bila prilično čudna odluka na toj razini natjecanja.
- Izgubili smo meč u kojem smo gotovo sve vrijeme vodili. Iako to ne volim raditi i prozivati suce, izgubili smo meč jer su nas suci oštetili - napisao je Tomislav Bilandžić, trener u Svetom Duhu.
Na Europskom prvenstvu iz Svetog Duha nastupaju još Ivona Lučić i Gaj Ćosić, koji je svladao slovačkog borca odlukom sudaca 2:1 te je također u prilici boriti se za medalju u disciplini K-1 do 81 kg. K.L.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike