Mozaik
UOČI KONCERTA U DOMU SPORTOVA

Krankšvester objavio
spot za "Zatresi guz"
Objavljeno 16. listopada, 2018.

Ususret velikom koncertu u Domu sportova u subotu, 27. listopada, dvojac Krankšvester objavio je spot za novi singl “Zatresi guz”. Skinut s uratka “Krankšvester IV” kao šesti singl i spot za “Zatresi guz”, pridružuje se uspješnicama s albuma i kreće u osvajanje interneta.
- Ovaj spot govori o geopolitičkom i geostrateškom položaju Hrvatske. Govori o važnosti misli pojedinca u klimi jednoumlja. Govori o čovjeku i njegovoj težnji da post... Sori, ne, to nije ovaj spot. Ovaj spot govori o čobanima u striptiz klubu - poručuje Krankšvester. Nakon potpisnih singlova “Šta ti znaš o tome”, “Zli kurac”, kao i megahitu “Gaber”, te “Retardirana” i “Dubai”, koji zajedno broje gotovo deset milijuna pregleda i najnoviji singl i spot “Zatresi guz”, potvrđuje dobitnu kombinaciju za bend, a u manje od jednog dana od objave spot je pogledan više od 18.000 puta.
Bez sumnje jedan od najfascinantnijih glazbenih fenomena na našoj sceni spreman je za najveći solokoncert dosadašnje karijere u Domu sportova, dvorani u kojoj ih je malo tko mogao zamisliti. Vlasnici underground hita “Gaber”, od početka su poznati po otrovnim rimama i tvrdim beatovima, a Sett i 3Ki Stil “organiziraju šutke” već gotovo deset godina. Krankšvester su sa svim svojim dosadašnjim izdanjima ostali daleko od mainstream medija, njihove se pjesme teško mogu čuti na radijskim postajama, ali su itekako zahvaćali publiku svih profila i bez problema hvataju milijunske preglede na YouTubeu. T.K.

ULAZNICE SU U PRODAJI
Kao bend i kroz soloprojekte skupili su osam izdanja. Kultni “Krankšvester IV” zaokružio je plodnu diskografiju koja sadrži i albume poput “Švester je istina”, kao i soloradove koje potpisuju Sett i 3Ki Stil kao što su “Antiklimaks”, “Vodič Kroz Život Za Bezbrižne”, ili “Tvrda stolica”. Sett i 3ki Stil penju se na binu Doma sportova 27. listopada na najvećem solokoncertu karijere. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 70 kn. Na dan koncerta, ako ih ostane, ulaznice će koštati 90 kn. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.
Najčitanije iz rubrike