Učionica

Prof. dr. sc. Dijana Vican nova predsjednica Rektorskoga zbora RH
Objavljeno 12. listopada, 2018.

Rektorski zbor Republike Hrvatske 24. rujna 2018. u Osijeku održao je svoju posljednju sjednicu u akademskoj godini 2017./2018. pod predsjedanjem prof. dr. sc. Vlade Guberca, rektora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.


Od 1. listopada 2018. dužnost predsjednice Rektorskoga zbora u akademskoj godini 2018./2019. preuzela je rektorica Sveučilišta u Zadru prof. dr. sc. Dijana Vican. Mandat predsjednice/predsjednika Rektorskoga zbora traje jednu akademsku godinu. U skladu s Poslovnikom Rektorskoga zbora, dužnost njezina zamjenika preuzima rektor Sveučilišta u Dubrovniku prof. dr. sc. Nikša Burum koji će Rektorskim zborom predsjedati sljedeće, 2019./2020. akademske godine.
Prof. dr. sc. Dijana Vican redovita je profesorica Odjela za pedagogiju Sveučilišta u Zadru. Rektorica je Sveučilišta u Zadru od 2015. godine, a od 2008. do 2011. godine bila je državna tajnica u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta RH.
(Rektorski zbor RH)
Možda ste propustili...

NASTAVLJEN CIKLUS OTVORENIH PREDAVANJA „SVEUČILIŠNI PONEDJELJAK U GISKO-U“

„Što se krije u arhivu Župe sv. Mihaela arkanđela u osječkoj Tvrđi?!“

PRVA UVODNA AKTIVNOST EUROPSKE NOĆI ISTRAŽIVAČA 2019. NA SVEUČILIŠTU U OSIJEKU

Božićni bal lipicanaca u Državnoj ergeli Đakovo – u znaku tradicije

RAZGOVOR: ALICJA AURIGA, DOKTORANDICA S WEST POMERANIAN UNIVERSITY OF TECHNOLOGY IN SZCZECIN (POLJSKA) NA MEĐUNARODNOJ RAZMJENI U OKVIRU ERASMUS+ PROGRAMA NA FAKULTETU AGROBIOTEHNIČKIH ZNANOSTI OSIJEK

Ljudi u Osijeku i na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti uvijek su spremni izići u susret

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana