Regija
JEDINSTVENA PRILIKA

Susret djelatnika putničkih agencija bit će u Vinkovcima
Objavljeno 12. listopada, 2018.
VINKOVCI
Službeno je potvrđeno da će se godišnji susret djelatnika hrvatskih putničkih agencija održavati prvi put u Vinkovcima, od 21. do 23. ožujka sjedeće godine. Ova dobra vijest za slavonske turističke djelatnike objavljena je u Vinkovcima, gdje su predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija Tomislav Fain i voditeljica ureda Ivana Maltar dogovorili s Turističkom zajednicom Vinkovaca suradnju oko organizacije Dana Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) u ožujku.
Dani UHPA-e je godišnji susret koji organizira UHPA, najveća nacionalna strukovna udruga turističkih agencija, okuplja više od 150 sudionika, turističke agencije – UHPA članice, predstavnike Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice, strukovnih udruženja u turizmu i ostale dionike hrvatskog turističkog sektora. Sljedeća godina će za cijelu Slavoniju biti velika prekretnica, budući da je ovaj događaj odlična i neponovljiva prilika slavonskim turističkim djelatnicima za predstavljanje svojih turističkih potencijala putničkim agencijama.
- Nakon dogovora s Turističkom zajednicom Vinkovaca i hotelijerima mogu potvrditi kako će Dani UHPA-a bit u Slavoniji, točnije u Vinkovcima. Svi puno pričaju o Slavoniji, a mi smo u startu podržali inicijativu da se Dani hrvatskog turizma održe upravo u Slavoniji, kao i najavili kako ćemo Dane UHPA-e održati u Slavoniji. I prije smo obećali da ćemo doći, a sada samo ispunjavamo naše obećanje. Ne želimo samo pričati, nego želimo dati svoj obol i konkretno djelovati da se Slavonija turistički bolje pozicionira. Prije svega smatram kako naše članice trebaju upoznati ovaj dio Hrvatske jer puno njih ne zna što sve Slavonija može ponuditi, a osobno smatram kako može puno. Zato i dolazimo da se članovi UHPA-e uživo upoznaju s turističkom ponudom Slavonije - rekao je Tomislav Fain. Miroslav Flego
Možda ste propustili...

U ŠUMANOVCE PRISTIŽE SVE VIŠE HODOČASNIKA

Dan poljodjelaca, obiteljski dan, uz molitvu i druženje

U INDUSTRIJSKOJ ZONI STRIZIVOJNE

Kvadrat euro, razlika do realne cijene de minimis

Najčitanije iz rubrike