TvObzor

Monster Magnet stižu u Tvornicu kulture 7. veljače
Objavljeno 12. listopada, 2018.

Ravno iz New Jerseya u Tvornicu kulture 7. veljače stiže kultna rock mašina Monster Magnet. Predvođeni neuništivim Daveom Wyndorfom Monster Magnet osnovani su sad već davne 1989. godine. Prvo desetljeće polako su gradili karijeru bez većih uspjeha, da bi 1998. pogodili jack pot megasellerom "Powertrip" s kojeg su skinuti veliki singlovi "Space Lord", "Powertrip", "Temple Of Your Dreams" i "See You In Hell". Tih godina bend je tourirao i s uglednim imenima kao što su Aerosmith, Metallica, Rob Zombie i Marilyn Manson te zaredao još dva uspješna izdanja, "God Says No" i "Monolithic Baby!". Mnogo njihove glazbe baš iz tog razdoblja plasirano je u brojnim serijama (ponajviše u "Sinovima anarhije"), filmovima, videoigrama, pa čak i profi wrestlingu.


Krajem ožujka Monster Magnet objavili su deseti studijski album nazvan "Mindfucker", u sklopu čije će europske turneje nastupiti i u zagrebačkoj Tvornici kulture, 7. veljače. Na pozornici kluba u Šubićevoj pridružit će im se britanski Puppy koji su u siječnju objavili debitantski album "The Goat".

Ulaznice su u prodaji od utorka, 9. listopada. Do 11. studenoga cijena će im iznositi 100 kuna, do 6. veljače 120 kuna te 150 kuna na sam dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata