Sport
NK BELIŠĆE

Najefikasniji u ligi, Rupnik hvali obranu
Objavljeno 11. listopada, 2018.
Nakon odigranih osam kola u Trećoj HNL "Istok" nogometaši Belišća ostvarili su pet pobjeda, jedan neriješen rezultat i doživjeli dva poraza. Najefikasnija su momčad u Ligi s 18 postignutih pogodaka, a dosad su primili 11 pogodaka. Na tablici zauzimaju treće mjesto sa 16 bodova, koliko ima i druga Cibalia. Uz ugodno sunčano subotnje poslijepodne, svjetlo i sjaj na travnjak unijeli su i "crveni" u susretu s Marsonijom. Igrali su dojmljivo, većim dijelom susreta vrlo raskošno i, što je najvažnije, rezultatski učinkovito. Protivničku mrežu pogađali su tri puta. Na zadovoljstvo i trenera Davora Rupnika.
- Važno je da smo odigrali kako je bilo dogovoreno u svlačionici. Obrana je bila čvrsta i organizirana, i ne mislim tu na užu obranu, nego na ukupnu igru svih 11 igrača. Izborili smo zasluženu pobjedu, koja nas drži u visokom plasmanu na tablici - kaže trener Davor Rupnik.
Sljedeći suparnik je Koprivnica.
- Znam da će se domaćin protiv nas pokušati iskupiti za poraz u prošlom kolu, koji su doživjeli u Vukovaru. Nastojimo se ne zamarati drugima, nego gledati samo sebe i kakvi ćemo biti na terenu. Cijenimo Koprivnicu, igrat ćemo svoju napadačku igru i ne pomišljamo na predaju. Želimo nastaviti rezultatski niz neporaženosti - jasan je trener Belišća. Z.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike