Sport
IGOR BIŠĆAN PREDSTAVLJEN U RIJECI

Nadam se da ću biti dostojna Kekova zamjena
Objavljeno 11. listopada, 2018.
Igor Bišćan predstavljen je kao novi trener NK Rijeka i tom je prigodom izjavio kako je veliki izazov naslijediti Matjaža Keka na trenerskom mjestu, ali i da se nada da će mu biti dostojna zamjena.
- Nije lako skočiti u Kekove cipele. Rekorder dugovječnosti, trofejni trener. Bilo tko da dođe nakon njega bit će promatran kroz tu prizmu. Ali vjerujem da ja mogu biti taj koji će ga dostojno zamijeniti - rekao je Bišćan.
Bivši trener Olimpije i Rudeša s Rijekom je potpisao ugovor na četiri godine. Novinare je zanimalo kako se tako naglo predomislio, s obzirom na to da je imao potpisan predugovor s ciparskim Anorthosisom. Navodno je ciparski klub podigao tužbu.
- Rijeka mi je veći izazov od Anorthosisa s kojim sam imao predugovor koji sam mogao raskinuti. Također, obiteljska situacija mi je takva da mi više odgovara raditi u Rijeci. Doveden sam u situaciju da im se ispričam. O tužbi ne znam ništa. Vjerujem da do toga neće doći, jer sam s predsjednikom tog kluba imao korektan razgovor.
Upitan je i o tome da ga dio navijača Rijeke ne želi za trenera zbog nekih gesta iz prošlosti.
- Ponovit ću ispriku. Bilo je to davno, ne sjećam se točno geste. Ispričavam se još jednom, pripisao bih to godinama, bio sam mlad, nezreo i nepromišljeno sam reagirao. Ako se još netko osjeća uvrijeđenim zbog toga, ispričavam se. Na meni je da svojim radom i ponašanjem dokažem i pokažem da sam kao osoba i kao trener dovoljno dobar - rekao je Bišćan. H
Možda ste propustili...

HRGOVIĆ SE PRIPREMA ZA 1. LIPNJA

Meč će trajati nekoliko rundi

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

GRANIČNA POLICIJA NA OPREZU

Kohorta ne ide u Split, posebice ne u Mostar

Najčitanije iz rubrike