Sport
NK BELIŠĆE

Miroslav Bičanić "pojačava" Belišće
Objavljeno 10. listopada, 2018.
Nogometni klub Belišće uspostavio je ovih dana suradnju s Miroslavom Bičanićem, koji je slikovito, ali i stvarno, počeo pojačavati "crvene" Nekadašnji poznati nogometaš osječkih bijelo-plavih koji je zabilježio i reprezentativne nastupe s međunarodnom karijerom danas je vlasnik agencije za zastupanje nogometaša u transferima, a njegovim posredovanjem u Belišće je stigao mladić koji bi mogao biti pojačanje trećeligaša iz grada papira.
- Riječ je o Anti Stuparu, mladiću rođenom 2000. koji je prošao Osjekovu školu nogometa. Žao mi je što tamo nisu prepoznali kvalitetu i vrijednost tog mladića, no dojam je kako se Osijek prelako rješava svoje djece, a dovode se igrači sa strane od kojih su neki upitne kvalitete - kazao je Miroslav Bičanić, koji je neko vrijeme u karijeri nosio i dres Belišća.
- U Belišću sam doista proveo lijepe trenutke i dugo ću pamititi te igračke dane. Vjerujem kako sam svojim primjerom pokazao da se i iz kluba nižeg ranga može doći do reprezentacije i Bundeslige. Tu je danas u ulozi trenera moj prijatelj trener Davor Rupnik i moj bivši suigrač i ni jednog trenutka nisam dvojio na koju adresu poslati nogometaša. Postoji obostrani interes za suradnju pa će i ubuduće neki od igrača koje zastupam zasigurno doći u redove Belišća - otkrio je Bičanić, koji se osim menadžerskim poslom bavi i humanitarnim radom.
Dopredsjednik je udruge "Humane zvijezde 03", koja se bavi pomaganjem djeci te je dosada ostvarila velik broj projekata te prikupila i proslijedila više od pet milijuna kuna potrebitima. Z. Kaptalan
Možda ste propustili...

STIŽE RIBOLA KAŠTELA

Uhvatiti zalet za završnicu

FINAL FOUR HRVATSKOG RUKOMETNOG KUPA

Spačva sa Zagrebom, NEXE na Sesvete

Najčitanije iz rubrike