Crna kronika
RAZBOJNICI UPALI U KUĆU U KUTJEVU

Maskirani pljačkaši okrali staricu
Objavljeno 9. listopada, 2018.
KUTJEVO - Nastavljaju se bezobzirni napadi na žene starije životne dobi diljem Slavonije. U petak navečer napadnuta je, vezana i opljačkana 85-godišnjakinja u Kutjevu.
Kako je u subotu prije podne izvijestila Policijska uprava požeško-slavonska, između 19.30 i 20 sati, u ulici Otok u Kutjevu, dvije nepoznate maskirane osobe ušle su u kuću 85-godišnjakinje i ukrale joj novac. Nakon očevida nastavljeno je kriminalističko istraživanje u svezi s ovim okrutnim napadom na staricu i policija traga za razbojnicima.
Kako neslužbeno doznaje Požeška kronika, starica je u subotu ujutro prevezena u bolnicu jer je prema riječima susjeda cijelu noć bila vezana plastičnim trakama.
Za Požešku kroniku preplašena susjeda ispričala je kako je u subotu ujutro u kući zatekla staricu, kojoj su bile zavezane i ruke i noge. Čak su joj stavili povez preko usta kako ne bi mogla dozivati pomoć. Starica je bila sva u šoku.
Razni pljačkaši prevaranti prošloga su tjedna prevarili i okrali dvije žene starije dobi, a jednu su opljačkali na ulici, na osječkom području.
U srijedu, oko 8.40 sati, nepoznati je napadač na tramvajskom stajalištu u Strossmayerovoj ulici u Osijeku iz ruke 69-godišnjakinje istrgnuo novčanik s dokumentima, bankovnom karticom i novcem. Šteta nastala vlasnici iznosi nekoliko stotina kuna. Druga krađa zbila se utorak poslijepodne u Livani. Nakon telefonskog razgovora u kuću 82-godišnjakinje, u Omladinskoj ulici u Livani, došle su dvije nepoznate osobe. Predstavljajući se kao djelatnici pošte, zatražili su od 82-godišnjakinje novac koji ima govoreći joj da joj novčanice nisu ispravne i da ih treba zamijeniti. Nakon što im je starica dala više tisuća kuna, lopovi su pobjegli.S.Lacić
OKRALE JE DOK SU JE MASIRALE
U ponedjeljak poslijepodne dvije su nepoznate osobe došle u stan 86-godišnjakinje u Prolazu Josipa Leovića u Osijeku. Prilikom prezentacije masažera iskoristile su neoprez 86-godišnjakinje i ukrale joj više tisuća kuna. Iz policije upozoravaju građane da ne puštaju neznance u svoje domove, posebice dok nisu sigurni o kome je riječ, ma kakvu izliku imale. Policija apelira i na mlađe članove obitelji koje se brinu za starije da ih učestalo upozoravaju na prevarante, jer u najboljoj namjeri ostaju bez životne ušteđevine.
Možda ste propustili...

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi

NOVE ŽRTVE KIBERNETIČKIH KRIMINALACA

Lažne SMS poruke stajale ih tisuća eura

Najčitanije iz rubrike