Mozaik
MLADI GLAZBENIK IZ VIROVITICE

Marin Jurić - Čivro
objavio novu pjesmu
“Tvoj lik”, stiže i spot
Objavljeno 9. listopada, 2018.
Marin je napisao tekst, a u pisanju glazbe mu je pomogao Marko Matijević Sekul, producent

Mladi glazbenik iz Virovitice, koji se proslavio u showu "The Voice - Najljepši glas Hrvatske"", Marin Jurić - Čivro, predstavio je svoj novi singl "Tvoj lik". Pjesmu će pratiti i prigodni videospot, koji će biti objavljen 12. listopada.


Uz Marina, pjesmu autorski potpisuje i Marko Matijević Sekul, koji je također bio zadužen i za produkciju.
- Pjesma je nastala još davno, dok je moj brat imao svoj prvi bend. Nekako je stajala u ladici do prije par mjeseci, a ja sam odlučio raditi na njoj jer sam prepoznao potencijal i nekako mi je bilo žao da ne doživi svoje svjetlo - komentirao je Marin.
Sam Marin je za ovu pjesmu napravio tekst, dok je zaslužan i za dio glazbe. Drugi dio napravio je Marko Matijević Sekul koji je, osim glazbe, bio zadužen i za produkciju. Sekul je do sad producirao i Marinove pjesme "Vjetar" i "Još uvijek". Već se radi o poprilično uigranom dvojcu, što potvrđuje i Marin.
- Rad je bio jednostavan i imali smo dosta ideja s kojima smo se poigrali. Slagali smo se super i vladala je domaća atmosfera - ispričao je Čivro o suradnji, a Sekul se nadovezao.
- Marin je zanimljiv u studiju. Dovede se do ruba totalne autodestrukcije, da bi onda krenuo u tešku kreativu. Mislim da ga ta predanost u radu čini posebnim izvođačem. Od akustične ideje na ovoj smo htjeli totalno eksperimentirati s elektronikom. Marin ima te dimenzije koje mogu funkcionirati u svakakvim žanrovima, ali ima i taj rock and roll stav koji mu daje uvjerljivost u izvedbi - kaže Marko Matijević Sekul, koji s Marinom čini dobitnu kombinaciju kad govorimo o studijskom radu. Naime, singl "Još uvijek" osvojio je nagradu za najbolji aranžman na Splitskom festivalu, dok je pjesma "Vjetar" dobila ovacije publike na 65. Zagrebačkom festivalu.
Marin Jurić-Čivro svoju je karijeru započeo sudjelovanjem u showu "The Voice" na Hrvatskoj radioteleviziji, gdje je došao do samog finala, da bi nastavio sa serijom singlova koji su svaki put iznova oduševljavali njegove obožavatelje. Vrijedi spomenuti i njegovo Akustika Session EP izdanje, u sklopu kojeg je obradio svoj debi-singl "Dobro jutro svima", singl "Pjesma za tebe", kao i pjesme "Mjesto za mene" Damira Urbana te "Falling Slowly".
Novi singl "Tvoj lik" od ovog trenutka je dostupan u radijskom eteru, dok službena objava, zajedno s pratećim videospotom, slijedi u petak, 12. listopada. T.K.
suradnja
ZAJEDNO SU VEĆ NAPRAVILI DVIJE PJESME
GLAZBENI USPJESI I NAGRADE
U jesen 2016. mu je u emisiji “Svijet diskografije” u eteru Drugog programa Hrvatskog radija, uručena nagrada Hit mjeseca za prvu autorsku pjesmu, naziva “Pjesma za tebe”. Marin je do sada ostvario i izrazito uspješnu suradnju sa sjajnom ženskom skupinom Luminize i to s pjesmom “Zašto još volim te” koja je zauzela prvo mjesto HR Top 40 ljestvice, kao i brojnih drugih domaćih radijskih lista. Tradicionalna dodjela europskih glazbenih nagrada MTV EMA nasmiješila mu se prošle 2017. godine, kada je bio nominiran u kategoriji Best Adria Act.
Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike