Mozaik
EDO MAAJKA

Pjeva antiratnu himnu "Ti meni ništa"
Objavljeno 6. listopada, 2018.
Edo Maajka publici se predstavlja novim singlom s novog albuma "Put u plus". Riječ je o pjesmi "Ti meni ništa", svojevrsnoj antiratnoj himni koja nosi univerzalnu poruku prosvjeda protiv nasilja i ratnih sukoba.
- Mislim da je ovo jedna od mojih najboljih pjesama, zadovoljan sam potpuno tom skladbom. Imao sam tekst i temu, bez refrena, ali s onim zadnjim ‘Hajde da ja tebe udarim, a ti meni ništa‘. Zapravo, sve je krenulo od te rečenice, imao sam neke skice koje sam radio kod Kooladea, ali nisam bio zadovoljan versovima i htio sam da pjesma završi s tim chantanjem. Tražio sam s Yogijem neki etno gitarski dio, na to je uletio Mario s bass dionicom i to je bila njihova totalna igra. Mirsad s koračnicom na bubnju, baš je dobro ispalo. Čipkice su emotivno obojile pjesmu, ta neka muka i plakanje, materinsko, to je uvijek posljedica svakog sukoba i taj krik jako dugo traje, od rata do rata. To je jedna punokrvna, antiratna pjesma u ova vremena kad se globalno potiče na predrasude i sukobe, mislim da će biti jedna od trajnijih pjesama koje sam napravio. Naježim se uvijek kada ju izvodim - kaže Edo o pjesmi, koju je sam producirao, kao i cijeli album.
Novim albumom Edo predstavlja svoj žešći zvuk koji je kombinacija vrsnog repanja i čvrstih gitarskih riffova, zvuk je to rock and rolla, čime on širi područje svojeg glazbenog utjecaja. Kako to zvuči pokazat će na koncertu 16. studenoga u Domu sportova. T.K.
Možda ste propustili...

PERO GALIĆ, FRONTMEN OPĆE OPASNOSTI I MENTOR U “ZVIJEZDE PJEVAJU”

Čeka nas vesela godina, a novi album promovirat ćemo u lipnju

NA SEA STAR FESTIVAL U STELLA MARIS LAGUNU

Slavni DJ Mahmut Orhan na Sea Star donosi hitove

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SALMA HAYEK S MUŽEM NA BRIJUNIMA

Ne dirajte životinje,
samo supruga!

2

FRANKA JE JASMINA U DISNEYEVOM FILMU

Aladin je moj najdraži crtić
svih vremena, jako sam sretna

3

SUBVERSIVE FILM FESTIVAL OD 5. DO 12. SVIBNJA

Filmska djela koja su u potrazi za izgubljenim analognim vremenom