Dome slatki dome
25 GODINA RADA KD ČEPIN

Regionalna utakmica u radu športskih pasa
Objavljeno 4. listopada, 2018.
U jubilarnoj, 25. godini rada Kinološkog društva Čepin održala se 6. regionalna utakmica u radu športskih pasa, u organizaciji društva, na poligonu kod vodotornja u Čepinu. Sudio je Zdravko Kliček, a markirant je bio Dražen Kos. Organizacijski odbor u sastavu Dario Bakša, predsjednik, Josip Novak, Davor Prigl, Dražen Kos, Zoran Gotić, Zlatko Cvančić, Kruno Zeman, Goran Raičković i Alenka Medak, potrudio se da svi sudionici, uz pomoć sponzora, dobiju prigodne poklone, medalje za sudjelovanje, pehare za prva tri mjesta prigodne i hranu za svoje ljubimce.
- Zahvaljujemo Općini Čepin, Dogi-Tradeu d.o.o., proizvođačima hrane za pse Purini ProPlanu i Eminentu, Medici d.d. i svim ostalim sponzorima koji su pomogli u organizaciji. Prijavljeno je sedam sudionika, i to pet prema NP programima i tri prema IPO programima. Sudjelovali su članovi KD Čepin i KD Osijek. Društvo je također, u povodu 25 godina rada, dodijelilo zahvalnicu kinološkom sucu Zdravku Kličeku za doprinos u radu i razvoju društva i ŠRK-a u Slavoniji. Utakmica je prošla u ugodnoj atmosferi, s dobrom posjećenošću te korektnim ponašenjem sudionika. Nakon natjecateljskog dijela proglašeni su rezultati i podijeljeni pokloni i pehari, te se održao otvoreni trening i druženje uz čobanac, saznajemo od Josipa Novaka.
Rezultati su: prema NP-OP prvo mjesto pripalo je Goranu Raičkoviću sa stafordom Bellobel Black Tango iz KD Čepin, drugi je Zlatko Cvančić s njemačkom ovčarkom Ohra aus dem Hahnsdorf iz KD Čepin, a treća Tonka Mohr s border colliejem Aschanty Alpen Heart iz KD Osijek.
Prema NP-A: Josip Novak s njemačkim ovčarom Zello vom Haus Mileševac iz KD Čepin iDražen Kos s njemačkim ovčarkom Oxi od Crnih Dragulja iz KD Čepin. Prema Upr1: Zdenko Đurček s belgijskom ovčarkom Kija Niger Lupus ex Migora iz KD Čepin,
Kruno Zeman s velikim pudlom Lord Of The Singles Conrad iz KD Čepin. Prema SPr1: Zdenko Đurček s belgijskom ovčarkom Kija Niger Lupus ex Migora iz KD Čepin. Pokal fair play dodijeljen je Zlatku Cvančiću s njemačkim ovčarom Ohra aus dem Hahnsdorf iz KD Čepin. J.Kn.
Najčitanije iz rubrike