Dome slatki dome
BILJANA SHABBY MAKEOVER:

Novo ruho stolice
Objavljeno 27. rujna, 2018.
Biljana Pantelić Adžaga rođena je u Vukovaru, živi u Rijeci. Preuređuje i oslikava namještaj i dekorativne predmete u retro shabby chic stilu. Njen dizajn je jednostavan, romantičan i personaliziran."Volim tu romantiku i jednostavnost, ljepotu nesavršenosti koja osvaja, a povrh svega osjećaj topline vlastitog doma koju sam kreiraš i stvaraš", piše Biljana na svojem blogu. Ako želite nešto drugačije, romantično i osobno, na pravome ste mjestu. Želi s vama podijeliti ljepotu kreativnosti. Ako vam treba savjet ili vam se sviđaju njezini radovi, slobodno ju kontaktirajte na e-mail adresu: biljana-59@hotmail.com Ako želite naučiti kako da sami obojite i uredite svoj namještaj u shabby chic stilu, možete pohađati Biljanine kreativne radionice.
Evo kako je preuredila staru stolicu. Staru stilsku drvenu stolicu kupila je na portalu aukcije.hr. Nakon preuređenja produžen joj je životni vijek i dobila je novu šansu da zablista u novom interijeru.
Drveni kostur stolice prvo je očistila brusnim papirom, obrisala vlažnom krpom i pustila da se osuši. Potom je obojila temeljnom akrilnom bojom za drvo, drugi sloj bijela akrilna boja za drvo i treći sloj oker akrilna boja za drvo koju je nanosila negdje više, negdje manje. Nakon sušenja, rubove stolice je obrusila da dobije shabby efekt.
Stolicu je odnijela na tapaciranje. Na tkanini za tapaciranje je vintage dekorativni pastoralni motiv " la toile de Jouy". Redizajnirana stara stilska stolica personalizirana je i prilagođena romantičnom shabby chic interijeru. J.Kn.
Možda ste propustili...

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

Najčitanije iz rubrike