Dome slatki dome
DIZAJN MODERNA KUPAONICA

Kreativna igra boja i oblika
Objavljeno 27. rujna, 2018.
Vrlo moderna boja bijele kave, siva ili obloga u strukturi drva dat će potpuno novi izražaj kadi

Sve donedavno zidne i podne pločice bile su elementi kojima smo uvodili različite boje u kupaonicu, dok je sanitarna oprema bila bijela i neupadljiva. Trendovi se mijenjaju - uvedite boje u sanitarnu opremu i kupaonica će dobiti posve novi izražaj i ljepotu!


Kada, umivaonik, WC školjka ili bide više nisu bijeli. Želite li biti u trendu, uvedite boje i u ove elemente i povežite ih sa zidnim oblogama. Osim igre bojama kombinirajte i stilove - industrijski, rustikalni i retro.

Moderna bijela kava

Bit ćete oduševljeni novim izgledom kupaonice.
Vrlo moderna boja bijele kave, siva ili obloga u strukturi drva dat će potpuno novi izražaj kadi. Iste boje koristite i pri odabiru umivaonika, kako biste složili skladnu cjelinu. U istim bojama kombinirajte i tuš-kadu.
Želite li naglasiti industrijski izražaj, birajte slavine, rasvjetu, okvire ogledala i noge kupaoničkog elementa u mat crnoj boji. Za nešto profinjeniji ugođaj kombinirajte ove elemente s nježnijim bojama poput roza ili svijetloplave, a sve začinite detaljima u kamenu. Na taj će način vrlo moderni industrijski stil biti prigušen.
Za prirodni ugođaj obvezno koristite umivaonike od kamena i elemente s izraženom strukturom drva. Prirodni stil, osim što je u trendu, odlično pristaje prostoru kupaonice u kome se trebamo opuštati. Možete ga kombinirati s retro stilom u temi pločica.
Trendovske boje

Želite li naglasiti rustikalni stil, obvezno uvedite grubu drvenu dasku kao nosač umivaonika. Umivaonik odaberite u nekoj od trendovskih boja, a slavine u boji bakra. To će biti vrlo opuštajuća kombinacija koja će privući pozornost!
Kupaonički element postaje kreativna igra oblika, boja i materijala. Neka igra zrcala i visećeg ormarića postane zanimljiva igra koju ćete stilski povezati s baznim elementom umivaonika. Slavinu obvezno povežite s bojama elemenata namještaja.
WC školjku i bide obavezno povežite s ostalim elementima u prostoru. Veliki izbor boja i oblika zadovoljit će svaki odabrani stil.
Zelenilo, rasvjeta i dekorativni predmeti su obavezni, pa začinite svoju priču na osobit način!
Izabela Galović Ninić, dipl. ing.arh.
Tuš-kabine za male prostore
Tuš-kabine idealno su rješenje za male kupaonice u kojima želimo iskoristiti svaki centimetar prostora. U pravilu, kade su izrađene od keramike ili akrilnog materijala. Na njih se postavljaju tuš-kabine koje mogu biti izrađene od plastike ili kaljenog stakla. Osim tuš-kada, moguća je i izvedba oblaganjem podnim keramičkim pločicama.
Možda ste propustili...

HRVATSKI SAVJET ZA ZELENU GRADNJU

Nulta potrošnja energije

ZBOG NEPRECIZNE DEKLARACIJE

Povlače sljezove kolačiće iz prodaje

STANOVANJE BOJE ZA LIČENJE

Boje motiviraju, inspiriraju, odmaraju

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana