Dome slatki dome
DIZAJN MODERNA KUPAONICA

Kreativna igra boja i oblika
Objavljeno 27. rujna, 2018.
Vrlo moderna boja bijele kave, siva ili obloga u strukturi drva dat će potpuno novi izražaj kadi

Sve donedavno zidne i podne pločice bile su elementi kojima smo uvodili različite boje u kupaonicu, dok je sanitarna oprema bila bijela i neupadljiva. Trendovi se mijenjaju - uvedite boje u sanitarnu opremu i kupaonica će dobiti posve novi izražaj i ljepotu!


Kada, umivaonik, WC školjka ili bide više nisu bijeli. Želite li biti u trendu, uvedite boje i u ove elemente i povežite ih sa zidnim oblogama. Osim igre bojama kombinirajte i stilove - industrijski, rustikalni i retro.

Moderna bijela kava

Bit ćete oduševljeni novim izgledom kupaonice.
Vrlo moderna boja bijele kave, siva ili obloga u strukturi drva dat će potpuno novi izražaj kadi. Iste boje koristite i pri odabiru umivaonika, kako biste složili skladnu cjelinu. U istim bojama kombinirajte i tuš-kadu.
Želite li naglasiti industrijski izražaj, birajte slavine, rasvjetu, okvire ogledala i noge kupaoničkog elementa u mat crnoj boji. Za nešto profinjeniji ugođaj kombinirajte ove elemente s nježnijim bojama poput roza ili svijetloplave, a sve začinite detaljima u kamenu. Na taj će način vrlo moderni industrijski stil biti prigušen.
Za prirodni ugođaj obvezno koristite umivaonike od kamena i elemente s izraženom strukturom drva. Prirodni stil, osim što je u trendu, odlično pristaje prostoru kupaonice u kome se trebamo opuštati. Možete ga kombinirati s retro stilom u temi pločica.
Trendovske boje

Želite li naglasiti rustikalni stil, obvezno uvedite grubu drvenu dasku kao nosač umivaonika. Umivaonik odaberite u nekoj od trendovskih boja, a slavine u boji bakra. To će biti vrlo opuštajuća kombinacija koja će privući pozornost!
Kupaonički element postaje kreativna igra oblika, boja i materijala. Neka igra zrcala i visećeg ormarića postane zanimljiva igra koju ćete stilski povezati s baznim elementom umivaonika. Slavinu obvezno povežite s bojama elemenata namještaja.
WC školjku i bide obavezno povežite s ostalim elementima u prostoru. Veliki izbor boja i oblika zadovoljit će svaki odabrani stil.
Zelenilo, rasvjeta i dekorativni predmeti su obavezni, pa začinite svoju priču na osobit način!
Izabela Galović Ninić, dipl. ing.arh.
Tuš-kabine za male prostore
Tuš-kabine idealno su rješenje za male kupaonice u kojima želimo iskoristiti svaki centimetar prostora. U pravilu, kade su izrađene od keramike ili akrilnog materijala. Na njih se postavljaju tuš-kabine koje mogu biti izrađene od plastike ili kaljenog stakla. Osim tuš-kada, moguća je i izvedba oblaganjem podnim keramičkim pločicama.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana