Mozaik
IZA KULISA THE BESTA

Supruge nogometaša kao na modnoj pisti
Objavljeno 25. rujna, 2018.
Atraktivna supruga igrača Real Madrida Sergia Ramosa, novinarka Pilar Rubio, bacila je sve ostale dame u drugi plan

U londonskom Royal Festival Hallu u ponedjeljak navečer okupila se crème de la crème svjetskog nogometa. Na ceremoniju The Best FIFA Football Awards, na kojoj su se birali najbolji u 2018., došle su mnoge bivše i sadašnje nogometne zvijezde, ugledni treneri i izbornici, čelnici UEFA-e i FIFA-e... Nije bilo Lea Messija i Cristiana Ronalda, dobili su pozivnicu, ali znali su tko će kući ponijeti nagradu za najboljeg nogometaša svijeta, pa se nisu udostojili potegnuti do Londona.



Nije lijepo, ali koga briga. Važno je da se u Londonu pojavio The Best 2018. - čarobnjak sa zelenog terena Luka Modrić. Kaptean hrvatske reprezentacije je kao nitko prije obilježio nogometnu godinu. Nakon nagrade za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji, pa nagrade za najboljeg nogometša Europe Modrić je zasjeo i na svjetski tron. Osvojio je nagradu za najboljeg nogometaša svijeta, a nakon emotivnog govora u Royal Festival Hallu zaplakao je Luka, suze radosnice nije mogla skriti ni njegova supruga Vanja, kao ni Zvone Boban. Plakalo se, smijalo, čestitalo, pozdravljalo, ali i "pokazivalo". Naime, supruge nogometaša ceremoniju u glamuroznoj londonskoj koncertnoj dvorani iskoristile su kao modnu pistu, na kojoj su zabljesnile u punom sjaju. Vanja Modrić je kao uvijek bila decentna, samozatajna i odmjerena, a nema onoga tko se nije okrenuo za lijepom suprugom Sergia Ramosa, novinarkom Pilar Rubio. Atraktivna brineta bacila je ostale dame u drugi plan. Šljokičasta haljina i glamurozni stajling ono je što se i očekuje od supruge jednog nogometaša Real Madrida. Buru komentara na društvenim mrežama izazvala je Joana Sanz, supruga Brazilca Danija Alvesa. Španjolska manekenka došla je u haljini koja je više otkrivala nego skrivala, u drugim bi prilikama u Royal Festival Hallu vjerojatno dobila poglede pune prijezira i podsmijeha, no ovo nije bila večer ozbiljne glazbe i uštogljene engleske gospode, nego nogometni show pa je takva toaleta dopuštena, rekli bismo poželjna. Nisu podbacile ni ostale supruge, sadašnjim i bivšim nogometašima nakon proslave se možda vrtjelo u glavi od koje čašice više dobrog vina i konjaka, ali i od bujnih dekoltea, dugih nogu, čipke i šljokica. Naravno, nisu bile sve s tim stajlingom, gospođa Modrić te Zidane, Dalić, Deschamps... imaju neki sasvim drugi stil. I. Liović
Zlatko Dalić došao sa suprugom i sinom
Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić bio je među tri kandidata za najboljeg trenera svijeta. Nije osvojio nagradu, ali nije bio previše razočaran. "Meni je iznimna čast uopće biti u ovom društvu", kazao je Dalić, koji je na svečanu ceremoniju The Best u Londonu došao s obitelji. Uz njega je bila supruga Davorka Propadalo i mlađi sin Bruno. Da bi "Dalić team" bio kompletan, nedostajao je sin Toni.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike