Osijek
U SRIJEDU, 26. RUJNA, U DRŽAVNOM ARHIVU

Obilježavanje Dana europske baštine
Objavljeno 25. rujna, 2018.
U okviru obilježavanja Dana europske baštine 2018. u srijedu, 26. rujna, u 11 sati u Državnom arhivu, održat će se prezentacija novih mrežnih stranica arhiva s objavom izbora digitaliziranih fotografija i razglednica.
U okviru programa koji potiče Ministarstvo kulture RH, temu ovogodišnjih Dana baštine - Umjetnost dijeljenja - Državni arhiv će obilježiti prezentacijom novih mrežnih stranica preko kojih će povećati dostupnost informacija o kulturnoj baštini u svom fundusu svim zainteresiranim pojedincima i skupinama kao svoj doprinos obilježavanju Europske godine kulturne baštine 2018. Pored redovitog i ažurnog informiranje korisnika o svim relevantnim stvarima povezanim s ustanovom, dostupnošću i korištenjem gradiva, preko novih mrežnih stanica namjerava se postići kontinuirana i susljedna mrežna prezentacija hrvatske kulturne baštine iz fundusa DAOS.
U okviru ove prezentacije istaknuto će mjesto imati objava digitaliziranog arhivskoga gradiva koja započinje objavom izbora iz bogatog fundusa fotografija i razglednica, a nastavit će se kontinuiranim objavljivanjem izbora različitih digitaliziranih baštinskih zapisa iz fundusa ustanove. I.A.
Možda ste propustili...

KREATIVNA RIZNICA: 520 VOLONTERA U 10 GODINA

Volonterski im je perfekt odredio poslovni prezent

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

Najčitanije iz rubrike