Osijek
#BEACTIVE NIGHT OSIJEK

Osječani, pridružite se vježbanju pod zvijezdama!
Objavljeno 24. rujna, 2018.
#BEACTIVE NIGHT OSIJEK naziv je manifestacije koja će se održati u subotu (29. rujna) od 21 sat kod pješačkog mosta. Pod parolom #BEACTIVE teži se podizanju svijesti o pozitivnom utjecaju tjelesne aktivnosti i sportske prakse u svakodnevnom životu, i to od što ranije dobi.
Naime, #BEACTIVE Night održava se pod pokroviteljstvom Europske komisije i u sklopu Europskog tjedna sporta 2018. (22. -29. rujna), a Osijek je jedan od pet gradova u Hrvatskoj koji će se odazvati ovome pozivu te organizirati besplatne grupne treninge od 21 do 1 sat. Uz program raznolikog vježbanja, građanima će biti podijeljene fluorescentne majice s ETS natpisom #BEACTIVE, a preko videolinka bit će organiziran videoprijenos iz ostalih gradova koji će se uključiti u vježbanje pod zvijezdama.
"Zajedničkom će se vježbanju pridružiti osječki sportski klubovi, a posebno se veselimo programu za najmlađe. Naime, prvi je dio programa namijenjen osnovcima i srednjoškolcima, a zatim se program nastavlja s pozivom za one najupornije, uz budno oko osječkih trenera te gosta Marija Valentića.
Ovim će sudjelovanjem naš grad još jednom pokazati da je jedan od najaktivnijih gradova u Republici Hrvatskoj, grad koji doista cijeni i promovira sport, a srce Slavonije još će jednom postati aktivno i drukčije", poručuju organizatori. U slučaju kiše cijeli će se program održati u dvorani Gradski vrt.
Otvorenje je u 20.45 (Plesni studio Shine), u 21 sat na redu je Strong Kids (Kids Martial Arts– Dragan Franjković), u 21.30 Osječki party (GEA centar kulture tijela - Sandra Šarčević), u 22 sata #BEACTIVE OSIJEK (Mario Valentić i Irena Slovaček), u 22.45 Yoga u paru (Aerial yoga centar osobne moći), u 23.30 Bootie Active (GEA centar kulture tijela) te u ponoć Wake Up the Beast (TAUROS - Marko i Luka Kutleša). I.R.G.
Možda ste propustili...

PROJEKT UDRUGE KREAKTIVA: UPOZNAJUĆI EUROPU UPOZNAJEM SEBE

Punoljetnost su obilježili putujući vlakom po Europi na trasi Orient Expressa

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

Najčitanije iz rubrike