Osijek
AKCIJA U ILOČKIM PODRUMIMA

Lions vinograd dobrote
Objavljeno 25. rujna, 2018.
U svrhu humanitarnog djelovanja i promoviranja Hrvatske, Slavonije, te Iloka, a u povodu 101. godine djelovanja Lionsa u svijetu, Lions klub Zrinjevac, zajedno s Iločkim podrumima, prošlog je vikenda proveo akciju "Lions vinograd dobrote". U ovogodišnjoj distriktualnoj akciji sudjelovali su članovi Lions klubova iz svih četiriju regija Lions Distrikta 126 Hrvatska te guvernerica Distrikta Sanja Paprenjak, kao i brojni članovi Kabineta guvernera, a međunarodni su karakter dali članovi Lions klubova iz Novog Sada i Zrenjanina.
Sredstva prikupljena ovim projektom donirat će se za ekološke akcije, obrazovanje učenika i studenata agronomskog usmjerenja, a ove godine pod sloganom "Vinom i dobrotom do zvanja" donirana su Srednjoj školi Ilok, koja je osnovana davne 1899. godine kao Kraljevska vinogradarska škola. Sredstva će dobro doći učenicima agronomskog usmjerenja u svrhu kupnje pametnih ploča.
Iločki su podrumi alocirali, pripremili i ogradili 1500 trsova na vinogradarskom području Vukovo, Ilok, za korištenje LC Zrinjevac, odnosno Lions Distrikta 126 Hrvatska. Ovaj će se projekt provoditi tijekom 10 godina, a cilj je animirati članove, prijatelje i simpatizere Lions organizacije i osigurati što veći broj donatora koji uplatom donacije postaju kumovi postojećim trsovima unutar "Lions vinograda dobrote". Više informacija mogu se naći na mrežnim stranicama hrvatske Lions organizacije. D. Ku.
Možda ste propustili...

TKO NIJE NIŠTA NAUČIO NA POUČNOJ STAZI?

Pleša: Vandali uništavaju sve što im se nađe na putu

FAKULTET PRIMIJENJENE MATEMATIKE

Diploma koja jamči brz nalazak posla

Najčitanije iz rubrike