Osijek
JUBILARNA HRVATSKA COACHELLA

20. Pannonian od 5. do 9. lipnja
Objavljeno 24. rujna, 2018.
Pannonian Challenge okupit će najbolje vozače BMX-a, inlinea i skateboarda te bendove i DJ-eve
Nakon odličnog 19. festivala ekstremnih sportova, osječkog Pannonian Challengea, organizatori su objavili datum kako bi na vrijeme u kalendare upisali ovaj festival koji je nadrastao svoju isključivo sportsku dimenziju. Skatepark na lijevoj obali Drave iduće će godine od 5. do 9. lipnja okupiti najbolje vozače BMX-a, inlinea i skateboarda, a za večernji dio, kao i do sada, bit će zaduženi najbolji bendovi i DJ-evi koji će zabavljati publiku do jutarnjih sati.
Osječki je skatepark najbolje opremljen skate park u jugoistočnoj Europi, a na jubilarnom 20. izdanju dočekat će više od 300 vrhunskih sportaša koji će se natjecati za nikad bogatiji nagradni fond. Posebna je zanimljivost i to što su BMX i skate kao sportovi uvršteni na listu natjecateljskih sportova za predstojeće ljetne Olimpijske igre 2020. u Tokiju, tako da ćemo u Osijeku moći pratiti vratolomije budućih olimpijaca.
- Pannonian Challenge organizirali smo, a i danas ga organiziramo ponajprije zbog mladih, zbog grada, zbog poruke koja je bitna: "Može se, treba probati, ne smije se odustati". Iduće godine bilježimo 20. godišnjicu za koju unaprijed jamčimo da će biti najveća i najekstremnija do sada – ističe Jurica Barać, voditelj projekta Pannonian Challengea, naglašavajući kako ekstremni, odnosno urbani sport pripada skupini "lifestyle" sportova upravo zato što ga se živi cijele godine.
- Pannonian Challenge za svoj jubilej priprema do sada neviđen spektakl, upišite datume u kalendare i posjetite najekstremniji festival u ovome dijelu Europe - poručuju organizatori. I.R.G.
NAJVEĆE FACE
- Smatram da smo zajedno s našim legicama i legama stvorili brend, šarmantan događaj koji svi rado bilježe u svojim kalendarima jer ne ostavlja ravnodušnim ni najveće svjetske face bilo u sportu, glazbi ili poslovnom svijetu - kaže Jurica Barać.
Možda ste propustili...

NA EVANĐEOSKOM TEOLOŠKOM VELEUČILIŠTU

“Prozori u maštu” za otvaranje Dječje knjižnice

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

Najčitanije iz rubrike