Mozaik
SJAJNA SERIJA

"Nezaboravljeni" se vraćaju
Objavljeno 25. rujna, 2018.
Hrvatska radiotelevizija u petak, 5. listopada na Drugom programu (HRT - HTV2) prikazuje drugu sezonu kriminalističke serije Nezaboravljeni. U novih šest epizoda istražitelji pokušavaju riješiti mučan zaboravljeni slučaj koji otvara teška pitanja o pravdi i istini u priči punoj emocija i drame. Nakon što u rijeci pronađu ostatke trupla, viša inspektorica Cassie Stuart i inspektor Sunny Khan suočeni su s nemogućom istragom.
David Walker nestao je 1990. kada je imao 34 godine. Do danas su preživjele samo mrvice tragova, ali nepoštedni rad doveo je Cassie i Sunnyja do četiri osobe. Svaka od njih bila je povezana s Walkerom i imala je bolnu tajnu koja ju je mogla natjerati na ubojstvo. Colin Osborne predani je odvjetnik. Strastveno voli svoj posao i svoju obitelj. No njegova strast samo što se nije pretvorila u bijes. Za medicinsku sestru Marion Kelsey slučaj je otvorio bolne stare rane, a njezin život polako počinje tonuti u kaos. Učiteljica Sara Mahmoud borila se za savršenu obitelj, a možda i za savršeni posao. A onda je shvatila da nije u cijelosti platila za pogreške iz prošlosti. Tu je i inspektorica Tessa Nixon, Walkerova supruga, koja je godinama nakon njegova nestanka gradila imidž uzorne policijske službenice i strpljive majke. Skriva li istinu o tome što se dogodilo njezinu suprugu i o tome kakav je on doista čovjek bio? To su dijelovi slagalice koju Cassie i Sunny moraju sastaviti. No što se više trude izoštriti sliku, to je ona sve mutnija.
U glavnim su ulogama: Nicola Walker (viša inspektorica Cassie Stuart), Sanjeev Bhaskar (inspektor Sunil ‘Sunny‘ Khan), Mark Bonnar (Colin Osborne), Rosie Cavaliero (Marion Kelsey), Badria Timimi (Sara Mahmoud) i Lorraine Ashbourne (inspektorica Tessa Nixon). Prvu epizodu druge sezone serije Nezaboravljeni gledajte u petak, 5. listopada na Drugom programu (HRT - HTV2) Hrvatske radiotelevizije u 21.45 sati. T.K.
U novih šest epizoda istražitelji pokušavaju riješiti mučan zaboravljeni slučaj koji otvara teška pitanja
Možda ste propustili...

"ZBUDI ME" MARKA ŠANTIĆA STIŽE U KINA

Provokativna drama o ksenofobiji i povijesnom revizionizmu

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

ODLIČAN NASTAVAK GODINE KOJU JE ZAPOČELA NAGRADAMA

Natalie Dizdar priprema se za Zagrebački festival i veliku turneju

Najčitanije iz rubrike