Zdravlje
VRIJEME ZA NOVI POČETAK

Jeste li spremni za fit jesen?
Objavljeno 25. rujna, 2018.

Svakome je jesen vrijeme za novi početak i ciljeve, bilo da se radi o poslovnim, privatnim ili onim vezanim uz zdravlje i vlastiti boljitak. Vježbanje i briga o vlastitom tijelu rezultiraju boljim zdravljem i mirnim umom. Svi koji su odlučili započeti svoj fit put trebaju pokucati na vrata City Fitnessa, koji otvara novu sezonu vježbanja uz naaajfit i naaajjaču ponudu za svakoga.
U razdoblju od 17. rujna do 30. rujna 2018. traje NAAAJS kampanja za sve lege željne dobrih treninga. NAAAJS kampanja znači NAAAJS članarinu s kojom se trenira za samo 129,99 kn/mj. Uz NAAAJS članarinu svaki član dobiva „limited edition“ člansku iskaznicu, 20 % popusta na sve kupnje u Polleo Sportu do 31. listopada 2018. te promotivni letak s posebnim akcijama za članove.


City Fitness članarina omogućuje neograničen broj dolazaka, najbolje svjetske grupne programe, besplatan parking u podzemnoj garaži, vrhunske trenažne i higijenske uvjete te pregršt zabave i pozitivne energije.
Na putu prema cilju, kroz brojne programe i treninge, polaznike vode školovani i licencirani treneri kojima je cilj kod svakoga probuditi želju za zdravijim i aktivnijim načinom života. Naaajjača ponuda u gradu je u City Fitnessu! Učlani se i pridruži naaajboljem fitness kolektivu u regiji! Više o ponudi saznaj na www.city-fitness.hr

Najčitanije iz rubrike