Sport
PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Spačva bez prilike u Umagu
Objavljeno 23. rujna, 2018.
S prvog gostovanja u ovoj sezoni rukometaši Spačve Vinkovci vratili su se bez osvojenog boda. Potajno su se Vinkovčani nadali kako bi mogli doći do pozitivnog rezultata, ali u 60 minuta igre nisu ostvarili priliku za tako nešto. Loš ulazak u utakmicu stajao je Vinkovčane zaostatka od pet pogodaka već nakon deset minuta igre. Nakon toga su pokušali podići nivo igre, što im je dijelom i uspjelo, ali tek za smanjiti zaostatak na tri pogotka. Kako je vrijeme u prvom poluvremenu išlo prema kraju, tako su igrači Josipa Mečića popuštali u igri, pogotovo u obrani, da bi na odmor otišli sa šest pogodaka zaostatka. Za razliku od prvog poluvremena, Vinkovčani su u nastavak ušli odlučnije što se odmah odrazilo i na rezultat, postigli su tri pogotka, a pri tome nisu primili ni jedan (16:13). Međutim, ponovo im se dogodila "crna rupa" u igri što koriste domaćini i ponovo odlaze na šest (19:13), a potom i na sedam (22:15) pogodaka razlike. Tim ritmom igralo se do rezultata 28:21, kada se vjerojatno domaćini zadovoljavaju postignutim, pa popuštaju u igri, a Vinkovčani koriste da ipak susret okončaju podnošljivim porazom od samo tri pogotka zaostatka. Popravni ispit imaju za sedam dana u Vinkovcima protiv Dubrave. A.Grgić
UMAG*28*(16) SPAČVA*25*(10)

UMAG - SD: Stella Maris. Gledatelja 200. Suci: Siniša Bosak i Željko Herceg (oba iz Varaždina).

UMAG: Vončina, Buvinić 1, Krupić, Božić, Maros, Horozović 3 (1), Bošnjak 5, Ružić, Maršan 3, Severec 8, Milinković, Cvjetković, Matijević, Gorbunovs, Koler 2, Sinčić 6 (1).

SPAČVA-VINKVOCI: D. Stojanović, Maroš, Liščić, Mažurana, Ilić, Šaravanja 1, Vukušić 1, Antunović, Raguž 8 (3), Mihaljević 2, Smojver 2, Bolanča 3, Božić 3, Mičević 5, Ereš.

SEDMERCI: Umag 3 (2), Spačva-Vinkovci 4 (3); ISKLJUČENJA: 6 min. Umag (Maršan, Severec, Koler), 8 min. Spačva-Vinkovci (Šaravanja, Bolanča 2+2, Manci-Mičević 2).
Najčitanije iz rubrike