Sport
PRVA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA

Osječki protiv splitskog dvojca
Objavljeno 22. rujna, 2018.
Polako se zahuktavaju najbolji hrvatski kuglači(ce), koji su prije sedam dana otvorili novu sezonu. Preko vikenda se igra druga runda prvoligaške karavane. Nakon prve, u kojoj su kuglači s Drave odmjerili snage protiv zagrebačkog, Osijek i Kandit sada će bodove tražiti protiv splitskog dvojca. Kanditovci su na otvaranju izgubili kod Grmoščice, a prvu pobjedu pokušat će izboriti na Pampasu potiv Poštara. Osijek će na prvo gostovanje kod Mertojaka gdje nije lako doći do bodova. Ostali parovi: Zadar - Velebit (Otočac), Grmoščica - Bjelovar i Zaprešić - Medveščak 1958 (Zagreb).
Kuglačice Đakova imaju prigodu uspostaviti mini pobjednički niz. Nakon što su na otvaranju kod kuće svladale Rijeku, sada ponovo na svojim stazama mogu težiti pozitivnom ishodu. Suparnik je nešto teži, Istra Poreč, ali ako se ponovi izdanje od prije sedam dana, ništa nije nemoguće. Preostali parovi: Rijeka - Siscia (Sisak), Admiral (Zagreb) - Mlaka (Rijeka), Split - Zagreb i ENDI Tekstilac (Zagreb) - Podravka (Koprivnica).
Početni ritam prate i kuglači u Prvoj B ligi "Sjever". Novi regionalni obračun u 2. kolu igraju Slavonac (Bukovlje) - Đurđenovac. Preostali dvojac će u goste, đakovačka Fortuna drugi vikend zaredom, a sada je čeka Sirela (Bjelovar), a Pakrac će odmjeriti snage s Lepoglavom. Još igraju: Željezničar (Čakovec) - Zabok, Podravka (Koprivnica) - Novska i Ciglenica - Obrtnik Torbar (Zagreb). N.B.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike