Regija
LJEČILIŠTE BIZOVAČKE TOPLICE

Otvorena ambulanta Akromion
Objavljeno 21. rujna, 2018.
BIZOVAC - U Lječilištu Bizovačke toplice jučer je svečano otvorena ortopedska ambulanta Akromion, čime i službeno počinje suradnja Lječilišta i Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion. Zahvaljujući novoostvarenoj suradnji vrhunski ortopedi Akromiona pridružit će se stručnjacima bizovačkog Lječilišta i pacijentima u novootvorenoj ambulanti Akromion svakog drugog petka u mjesecu, a poslije prema potrebi i češće, osigurati usluge specijalističkih pregleda te davanja stručnih mišljenja iz ortopedije i traumatologije.
- Suradnju sa Specijalnom bolnicom Akromion pripremamo već neko vrijeme, a kombiniranjem usluga Lječilišta kroz rehabilitaciju i fizikalnu terapiju nakon izvedenih operativnih zahvata u Akromionu te liječenja bolesti i ozljeda zaokružili smo proces koji oni prolaze, a stručnjake dovodimo k pacijentima - naglasila je Sandra Mihaljević, ravnateljica Lječilišta Bizovačke toplice.
Prof. dr. sc. Nikola Čičak, spec. ortoped, ravnatelj Specijalne bolnice Akromion, koja niže uspjehe već cijelo jedno desetljeće i u kojoj se godišnje izvede više od 1100 operacija, poručio je kako i ova suradnja dokazuje da se prepoznao novi imidž Bizovačkih toplica te da od nje puno očekuje u budućnosti.
Zadovoljstvo otvorenjem ambulante u Slavoniji nije krio ni ortoped, dr. sc. Denis Tršek, koji je najavio da će specijalisti Akromiona u Bizovac dolaziti i prema potrebi s ciljem pružanja što kvalitetnije pomoći pacijentima.
Direktor Sunčanih toplica, osnivača Lječilišta, Marcel Medak, drži da je ova poslovna suradnja dviju ustanova poticaj i drugim ustanovama da slijede njihov primjer u želji da svi zajedno napravimo veći iskorak u razvoju zdravstvenog turizma ove regije.
U novootvorenoj će ambulanti Lječilišta Bizovačke toplice ortopedi dr. sc. Denis Tršek, dr. Damir Starčević i dr. Nenad Medančić biti dostupni pacijentima s tegobama i bolestima lokomotornog sustava, a pružaju gotovo sve medicinske usluge iz područja ortopedije i traumatologije. Suradnjom ovih dviju ustanova stvara se dodana vrijednost poslovanju, a pacijentima pruža vrhunska usluga. Lidija Aničić
Ortopedska ambulanta Akromion radit će svakog drugog petka u mjesecu, a poslije prema potrebi i češće
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike