Osijek
HUMANITARNA ZABAVA ANTUNOVAČKIH ŽENA

Cilj nam je pomoći potrebitima
Objavljeno 22. rujna, 2018.
Na inicijativu Nevenke Gavran i njezinih suradnica, u subotu, 29. rujna, s početkom u 19 sati, u Hrvatskom domu u Antunovcu bit će održana zabava humanitarnog karaktera na kojoj će sudjelovati isključivo žene. Cijena ulaznice iznosi 130 kuna, a višak novaca koji ostane, kao i svaki put do sada, bit će iskorišten kako bi se pomoglo potrebitima.
Na prvoj zabavi, organiziranoj na Dan žena, 8. ožujka, okupilo se čak 220 žena, i iz Antunovca i iz mnogih obližnjih mjesta. Novac koji su skupile iskoristile su za zaista lijepu gestu kako bi četiri učenika, čiji su roditelji slabijeg imovinskog stanja, nagradile putovanjem na školsku ekskurziju.
Na idućoj zabavi, opet vrlo dobro organiziranoj i posjećenoj, uz bogatu večeru i goste iznenađenja, što je karakteristika svih zabava u organizaciji antunovačkih žena, skupljen je novac za kupnju četiri tableta koji su proslijeđeni učenicima Osnovne škole Antunovac.
I iduća zabava, ona koju smo uvodno najavili, zasigurno će donijeti neki novu humanitarnu gestu.
- Ne radimo ovo zbog osobne koristi, cilj nam je uz dobru zabavu pomoći onima kojima je to potrebno. Ovaj put očekujemo oko 150 žena, pozivam one koje možda još ne znaju za ovaj projekt da nam se pridruže. Osim bogate večere i zanimljive goste iznenađenja, priredili smo i vrlo vrijedne nagrade, putovanja na advente u Beč, Budimpeštu i Bratislavu za dvije osobe, kao i Doček Nove godine za dvije osobe u Sarajevu - poručuje Nevenka Gavran. I. Alilović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike