Ekonomija
NA SAJAMSKOM PROSTORU PAMPAS

Od 5. do 7. listopada 21. Osječki jesenski sajam
Objavljeno 22. rujna, 2018.
Tvrtka Osječki sajam d.o.o. na sajamskom prostoru Pampas od 5. do 7. listopada ove godine organizira 21. Osječki jesenski sajam.
Sajam se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.
Kako navode iz tvrtke Osječki sajam d.o.o. ovogodišnji jesenski sajam programski podržava poljoprivredu i prehranu s naglaskom na pčelarstvo i autohtone proizvode našeg podneblja, graditeljstvo, stanovanje.
U sklopu ove sajamske priredbe održat će se i manifestacije: Dani meda – 23. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda u suradnji s HGK-om ŽK Osijek i Medni doručak iz hrvatskih pčelinjaka u suradnji s Hrvatskom poljoprivrednom agencijom, Izložba ženskog poduzetništva pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije, Izložba braniteljskog poduzetništva pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije i Hrvatsko-mađarski poslovni susret pod pokroviteljstvom Generalnog konzulata Mađarske u Republici Hrvatskoj.
Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Osijek organizator je grupnog nastupa gospodarstvenika na sajamskoj priredbi. Očekuje se nastup 40-ak izlagača pod pokroviteljstvom i uz sufinanciranje HGK ŽK Osijek.
"Nastavljajući pozitivnu praksu aktivne suradnje s Hrvatskom obrtničkom komorom i na ovogodišnjoj priredbi obrtnici naše županije imaju priliku nastupiti pod pokroviteljstvom i uz sufinanciranje Obrtničke komore Osječko-baranjske županije.
Osim tvrtki, obrta i OPG-ova, na sajmu sudjeluju i jedinice lokalne samouprave i asocijacije podupirući gospodarstvenike svoje lokalne zajednice te na taj način promiču gospodarske mogućnosti i potencijale svoje općine ili lokalne grupe.
Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera. Osim izložbe i prodaje na sajmu će se održati organizirani bilateralni susret hrvatskih i mađarskih gospodarstvenika, degustacije i promocija meda i mednih pripravaka, stručno-prateće aktivnosti u obliku promotivnih predavanja i prezentacija", navode iz tvrtke Osječki sajam d.o.o.
Zdenka Rupčić

 

Očekuje se nastup oko 40 izlagača pod pokroviteljstvom i uz sufinanciranje Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Osijek
Možda ste propustili...

OD POČETKA TRAVNJA DO KRAJA LISTOPADA PLANIRANO OKO 758.000 LETOVA

Španjolski avioprijevoznici povećavaju kapacitete

NA MOSTARSKOM SAJMU 42 TVRTKE IZ RH

Planiraju poboljšati izvoz na tržište BiH

Najčitanije iz rubrike