Sport
BEDEM (IVANKOVO)

Protiv Marsonije prikazali igru kakvu uvijek žele
Objavljeno 21. rujna, 2018.
Nakon četiri odigrana kola momčad Bedema nalazi se na osmom mjestu s četiri osvojena boda. Takva pozicija nešto je što su u klubu priželjkivali uoči sezone. U prošlom kolu Bedem je na svojem terenu osvojio bod protiv Marsonije i samo ‘zahvaljujući‘ nesreći nisu osvojili sva tri jer su imali prilika za to iz nekoliko odličnih šansi. Ipak, trener Josip Raić-Sudar i time je zadovoljan jer jako dobro poznaje Brođane i njihove mogućnosti.
- Mogu reći samo, s obzirom na to kako je utakmica krenula, dobro smo i završili, ali na kraju možemo, bez pretjerivanja, žaliti za ostala dva boda. Nakon što smo preuzeli inicijativu, momčad Marsonije nam nije zapucala opasnije prema vratima. Pokazali smo igru i karakter kakve želim da imamo u svakoj utakmici.
U subotu Ivankovčani gostuju u Koprivnici protiv istoimene momčadi, koja je u ovu sezonu ušla neočekivano loše i trenutno se nalazi na posljednjem mjestu s tri osvojena boda. Očito će ovo biti utakmica u kojoj će obje momčadi tražiti svoju priliku za povećanje bodovnog salda.
- Ljestvica zavarava, Koprivnica je od četiri utakmice tri igrala vani, a jednu kod kuće, i tu je dobila. Idemo u Koprivnicu pokušati odigrati najbolje i pokušati ostati neporažen. Za nas će biti veliki uspjeh ostati neporažen - zaključio je trener Bedema. A. Grgić
Možda ste propustili...

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

SUSRET OSMINE FINALA KUPA ŽNS-A OSJEČKO-BARANJSKOG

Donjomiholjčani zaustavili NAŠK

BIJELO-PLAVI SE SPREMAJU ZA SUSRET S GORICOM

Bez Lovrića i Bralića, vraća se Čokaj

Najčitanije iz rubrike