Sport
MŽNL SLAVONIJE I BARANJE

Vodeći kvartet u gostima
Objavljeno 21. rujna, 2018.
Slavonsko-baranjski nogometni četvrtoligaši predstojećeg vikenda igraju utakmice petog kola, u kojem će četiri vodeće momčadi morati u goste.
Mogla bi se stoga lako dogoditi promjena u tome dijelu redoslijeda, na čijem je vrhu Kutjevo. Lider će sutra u Pakrac, gdje tamošnji Hajduk na kontu ima četiri boda, a po prikazanome trebao je imati znatno više. Kutjevačka je stoga nepobjedivost na ozbiljnoj kušnji, identično kao i čelno mjesto, koje bi najprije mogao preuzeti Otok donese li u nedjelju kompletan plijen iz Višnjevca, gdje, također, nema pregršt bodova na kontu, pa ga valja popraviti. Prilika zahtjevna identično kao u trećeplasiranog NAŠK-a, koji sutrašnji put vodi u Dardu, gdje istoimeni domaćin u prethodna dva nastupa nije slavio pred svojim navijačima, ali je zato prošle runde upisao prvu sezonsku pobjedu u gostima. Našičani nisu još osjetili gorčinu poraza i nedvojbeno bi ih zadovoljio svaki pozitivan ishod. To žele i sanjaju nogometaši Željezničara, koji su na zadnjem mjestu bez boda i danog pogotka, a kako sutra gostuju u Županji, teško je očekivati da Graničar neće zadržati bodove u kući. I uz njih se umiješati među aktualni liderski kvartet, u kojem stanuje (i) novak iz Meca, koji će nastojati ostati neporažen u Babinoj Gredi kod ovosezonski vrlo dobre Šokadije, koja će htjeti nastaviti niz dosadašnjih pozitivnih ostvarenja. Osim brodskog "fenjeraša" bez boda je i Jadran, koji će u trećem pokušaju na obnovljenom terenu u Gunji nastojati promijeniti taj status u ogledu s Borcem iz Kneževih Vinograda, koji je do sada vrlo dobro plivao i dolazi kao jedna od još četiri neporažene momčadi. Dva su poraza upisali Vukovarci i isto toliko puta pobijedili, očekujući sutra treću pobjedu protiv bobotskog Borca, koji stiže na igralište Vuteks Sloge.D.Lekšan
Parovi 5. kola:

Hajduk - Kutjevo, Graničar - Željezničar, Darda - NAŠK i Vuteks Sloga - Borac (B) igraju sutra (subota) u 16.30 kada počinju i nedjeljne utakmice: Jadran - Borac (KV), Višnjevac - Otok i Šokadija - Radnički.
Možda ste propustili...

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

BAKLJA ZA OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU 2024.

Upaljen olimpijski plamen u drevnoj Olimpiji

Najčitanije iz rubrike