Regija
DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE VINKOVCI

Đurđica i Silva pobjednice su petog Domskog sijela
Objavljeno 20. rujna, 2018.
U Domu za starije i nemoćne u Vinkovcima bilo je iznimno veselo, a razlog tomu peto je Domsko sijelo koje je okupilo natjecatelje iz domova Slavonije i Baranje.
- Peto Domsko sijelo, susret domova Slavonije i Baranje, prilika je da korisnici naših ustanova u druženju obnove prijateljstva i ugodno provedu dan. U sklopu Sijela imali smo natjecanje u izricanju naše poezije i proze - istaknula je Gordana Trifunović, ravnateljica Doma za starije i nemoćne.
Prosudbeno povjerenstvo koje su činile Helena Kuharić, Udruga ‘‘Hrvatska žena‘‘ Vinkovci te Željka Djeke i Vedrana Lugić iz Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci, imale su težak zadatak odabrati najbolje.
Prvo mjesto u kategoriji proze osvojila je Đurđica Kovačević (Dom Velika), drugo mjesto osvojila je Ružica Čeruvija (Dom Vukovar), dok je treće mjesto osvojila Pavica Špoljarić (Dom Ilok). U kategoriji poezije prvo mjesto osvojila je Silva Filipović (Dom Osijek), drugi je bio Spasoje Blagojević (Dom Vinkovci), dok je treće mjesto osvojila Đurđica Kovačević (Dom Velika).M.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana