TvObzor
ÇAGATAY ULUSOY 

Život je nepredvidiv i ne dopušta kreiranje planova
Objavljeno 21. rujna, 2018.
Svaki svoj odnos temeljim na iskrenosti, a s druge strane svjestan sam i svoje odgovornosti pa s ljudima uvijek komuniciram imajući te dvije stvari na umu

Jedan od najzgodnijih turskih glumaca današnjice, 28-godišnji Çağatay Ulusoy, osvojio je ženski dio publike kao bogati mladić Emir koji se zaljubi u siromašnu djevojku Ferihu. Sada ga možemo gledati u novoj seriji "Plima i oseka", remakeu tinejdžerskog hita "O.C.", na Doma TV-u.


Otac mu je pripadnik turske manjine u Bugarskoj, iz koje je morao emigrirati šezdesetih godina prošlog stoljeća kad je u parlamentu izglasan zakon prema kojemu su muslimani morali promijeniti svoja imena u bugarska. Majka mu je podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, no ne zna se iz kojeg mjesta točno, a ima i mlađeg brata.

Ne vjerujem u ljubav

"Moja je obitelj imigrirala iz Bosne i Hercegovine, a rođen sam i odrastao u Istanbulu. Potičem iz obitelji srednjeg staleža", kaže mladi glumac koji je htio postati košarkaški trener. Prije no što je počeo glumiti bio je model. Turskoj javnosti predstavio se izborom za Best Model na kojemu je pobijedio 2010. godine. Plasirao se na natjecanje za svjetski izbor koji je 2011. bio u Bugarskoj, ali ga je propustio zbog angažmana na filmu.
Satove glume pohađao je u školi Ala Algan, a glavna uloga u seriji "Djevojka imena Feriha" prvi je veliki projekt na kojemu je radio. Uz glumu, Cagatay ima i druge interese. Stoga je 2011. godine upisao studij hortikulture na tamošnjem sveučilištu.
Iako se u turskim medijima pisalo kako Ulusoy voli često tulumariti, on kaže kako je istina upravo suprotna. "Uživam provoditi vrijeme kod kuće i družiti se s prijateljima. Ako sam sam kod kuće, onda slikam, sviram gitaru i pišem pjesme", kaže glumac koji negira i to da se pomirio s bivšom djevojkom Gizem Karacom.
- Ne vjerujem u ljubav, samo u odanost. Ako druga strana i ima problema s povjerenjem, čim me upozna, to će i nestati jer sam uistinu odan - naglašava glumac koji već godinu dana nije u vezi, otkad je prekinuo s glumicom Duygu Sarisin.
Najneugodnije mu je kad mora snimati scene ljubljenja. "Napet sam i neugodno mi je, ali svejedno ih snimam", kaže Ulusoy.
Živim u trenutku

Bilo kako bilo, zaluđene žene, koje je glumac osvojio šarmom i pogledom za koji se one kunu da nema ljepšeg na svijetu, ne dopuštaju da njegova popularnost splasne. U Turskoj ga djevojke toliko opsjedaju i prate da mu se zbivaju čudne situacije. Morao se preseliti iz obiteljskog stana jer su neke doznale gdje živi, pa mu nisu dale mira. "Bio sam u muškom zahodu. Stajao sam ispred pisoara, kad je odjednom do mene došla djevojka i pokušala me fotografirati", ispričao je.
Cagatay krasi i naslovnicu turskog izdanja Voguea za muškarce za koje je snimio editorijal u stilu fatalnih muškaraca iz zlatnog doba Hollywooda. U intervjuu koji prati fotografije glumac je progovorio o slavi koja mu se dogodila preko noći.
– Život je nepredvidiv i čini mi se da ne dopušta kreiranje planova. Zato volim živjeti u trenutku – kaže Ulusoy koji sebe u medijima uporno predstavlja kao zrelog muškarca, premda svojim ponašanjem uspješno dokazuje suprotno. Razuzdani tulumi, nepromišljene izjave o ženama, mijenjanje partnerica, a povrh svega droga nisu nešto čime se diče ozbiljni muškarci.
– Ponašam se onako kako osjećam, ne zanima me biti nešto što nisam. Svaki svoj odnos temeljim na iskrenosti, a s druge strane svjestan sam i svoje odgovornosti pa s ljudima uvijek komuniciram imajući te dvije stvari na umu. Vjerujem da je to preduvjet da vas drugi dožive kao zrelu osobu – rekao je.
Novinar nije propustio pitati glumca i što je to tako magično u njegovu pogledu. "Doista mi to nije jasno, nisam imao pojma da moj pogled ima takav efekt", zaključio je glumac.
Pripremio: Adrian ANDREJEK
Plima i oseka

Doma TV, ponedjeljak - petak, 12.30 sati
OSOBNA ISKAZNICA
IME I PREZIME:

Çağatay Ulusoy

DATUM ROĐENJA:

23. rujna 1990.

MJESTO ROĐENJA:

Bakirkoy, Istanbul

LJUBAVNI STATUS:

slobodan
Možda ste propustili...

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

Najčitanije iz rubrike