TvObzor
DOMA TV: VOJNA DRAMSKA SERIJA "SEAL TEAM"

Profesionalni i privatni život članova elitne specijalne jedinice
Objavljeno 21. rujna, 2018.

Vojna dramska serija "SEAL Team" prati profesionalni i privatni život pripadnika najelitnije jedinice Navy SEAL-a dok vježbaju, planiraju i provode najopasnije i najriskantnije misije u koje ih njihova domovina šalje. Jason Hayes je cijenjeni i posvećeni vođa tima Tier One, čiji obiteljski život pati zbog vojnog angažmana. Njegov tim uključuje osobe od povjerenja: Raya Perryja, najdugovječnijeg operativca s kojim se sjajno razumije, Sonnyja Quinna, iznimnog i odanog vojnika šarolike prošlosti koji se i dalje bori protiv nagona za samouništenjem, i Claya Spensera, mladog višejezičnog SEAL-ovca druge generacije nezasitnog poriva i predanosti. Ključni za uspjeh tima su CIA-ina analitičarka Mandy Ellis koja je žrtvovala sve u želji da iskorijeni zlo i uništi terorizam te Lisa Davis, racionalna logističarka koja drži stvari pod kontrolom i neslužbena je majčinska figura odgovorna za opskrbljivanje tima opremom potrebnom za svaku misiju. Spremni su krenuti u tajne misije diljem svijeta u tren oka, znajući koliki to danak uzima njima i njihovim obiteljima, ovaj bliski tim SEAL-a pokazuje nepokolebljivi patriotizam i neustrašivu posvećenost, čak i kad se suoči s malim izgledima.


David Boreanaz, poznatiji kao FBI agent Seeley Booth iz hvaljene dramske serije "Kosti", koju su gledatelji mogli pratiti na Doma TV-u, preuzima glavnu ulogu u dramskoj seriji "SEAL Team" koja prati profesionalne i osobne živote najelitnije jedinice mornarskih SEAL-ova. Iako nije riječ o dokumentarcu, "SEAL Team" realan je prikaz inspiriran stvarnim vojnim misijama, a prikazuje što točno rade specijalci, dočarava njihov zamršen privatni život te sve za život opasne odluke koje moraju donositi.
Davida Boreanaza gledatelji će pratiti tijekom uloge Jamesa Haynea, vođu ekskluzivnog "SEAL Teama". "Najveća stvar koju sam naučio od njih je da si međusobno čuvaju leđa", kaže David za veterane koji su surađivali u seriji. "Skromno je to iskustvo raditi s izvanrednim veteranima na našoj seriji koji održavaju iskrenost i točnost svega što prikazujemo kroz seriju, od odjeće koju nosimo, stvari koje radimo, taktički govoreći, kroz što su sami prolazili borbeno i emotivno. Mnogo je drukčija vrsta serije. Drukčija dinamika, pristup, samo snimanje, sudjelovanje s tipovima ljudi. Jednostavno je blagoslov," govori David zahvalan na prilici koja mu se pružila za rad na takvoj seriji.
Seriju "SEAL Team" gledatelji će moći pratiti na kanalu DOMA TV u večernjem terminu od 24. rujna.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

Najčitanije iz rubrike