Osijek
RIJEKA LJUBAVI

Danas podjela "paketa života"
Objavljeno 20. rujna, 2018.
Od četvrtka, 20. rujna, počinje najveća podjela "paketa života" u ovoj godini u organizaciji Rijeke ljubavi. Riječ je o pojektu OP Fead faza 2 "Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom ‘paketa života‘ i osnovne materijalne pomoći".
Podjela će se održati danas, 20. rujna, od 10 do 14 sati u prostorijama udruge, Strossmayerova 68, i trajat će svaki sljedeći dan dok traju zalihe. Iz udruge pozivaju korisnike da dođu s prikladnim torbama, kolicima i pratnjom kako bi bogatu donaciju (od 19 proizvoda po članu) mogli odnijeti svojoj kući.
- Napominjem da korisnici ponesu sa sobom OIB za sve članove obitelji (uključujući i djecu) kako bi mogli ostvariti pravo na paket - ističe Štefica Čučak, predsjednica udruge Rijeka ljubavi.
Inače, "paketi života" obogaćeni su zahvaljujući donatorima: Marina Petrol d.o.o. iz Zadra, stalni donator E.K. iz Zagreba, Županija osječko-baranjska s projektom "Čistoća je ogledalo tijela" te brojni iseljenici i sugrađani koji su ovom prigodom donirali prema svojim mogućnostima.
Inače, usporedno s podjelom "paketa života" vozit će se i paketi starim, bolesnim i nepokretnim korisnicima. I.A.
3500

članova obitelji u socijalnoj potrebi dobit će "pakete života" zahvaljujući Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku
Najčitanije iz rubrike