Regija
ANALIZA COMPANYWALL BUSINESS

Baranjski vodovod dobio certifikat bonitetne izvrsnosti
Objavljeno 19. rujna, 2018.
BELI MANASTIR - Baranjskom vodovodu dodijeljen je certifikat bonitetne izvrsnosti za poslovanje kojim se uspješnost te tvrtke ocjenjuje ocjenom A +, što je izravna potvrda uspješnosti poslovanja tog javnog isporučitelja vodnih usluga.
Naime, prema analizi bonitetne kuće CompanyWall Business, koja je Baranjskom vodovodu dodijelila certifikat, ova tvrtka ne pokazuje nikakve znakove rizičnog poslovanja u budućnosti, a s takvim poduzećem ostale tvrtke mogu kvalitetno i uspješno surađivati. Kako ističe Mario Kovač, direktor Baranjskog vodovoda, certifikat je plod temeljitih izračuna iz poslovanja, statične i dinamične bonitetne ocjene. Isto tako, dodaje, potvrđuje ulazak Baranjskog vodovoda u skupinu poduzeća s najboljom bonitetnom ocjenom u RH tijekom prošle godine, na što su u iznimno ponosni. Ova visoka ocjena, koja dolazi od bonitetne kuće kao što je Company Wall business, tvrdi, ne pokazuje samo uspješno poslovanje tvrtke nego je i najbolji pokazatelj njihova trogodišnjeg rada i napora koji ulažu svi djelatnici s ovoga područja.
- Ovo priznanje potvrda je ozbiljnog i odgovornog rada posljednje tri godine i ocjena poslovanja koju zaslužuju svi naši djelatnici i cijela Uprava. Ponosni smo na certifikat jer smo do njega došli vlastitim trudom i zalaganjem. Dug je bio put popločan dugotrajnim plaćanjem dugova, smanjenjima plaća djelatncima i mukotrpnom štednjom te se nadam da se na taj put nećemo morati vraćati. Sve skupa znači i određenu dozu odgovornosti jer Baranjskom vodovodu slijede veće obveze i još veća odgovornost s kojima će se morati suočiti. Certifikat, dakle, može biti samo dodatni poticaj za daljnji napredak i vršenje što bolje usluge našim korisnicima - ističe Kovač. Objašnjava kako je tvrtka koja je zaslužila bonitetnu ocjenu A+ ona koja ne pokazuje nikakve znakove za mogućnost rizičnog poslovanja u budućnosti. S takvim poduzećem, podvlači, ostale tvrtke mogu kvalitetno i uspješno surađivati. Nada se kako će se uspješno poslovanje i nadalje nasataviti.
U Baranjskom vodovodu u ovom trenutku radi 65 djelatnika koji skrbe o opskrbi vodom grada Belog Manastira te većine baranjskih općina.
Ivica Getto
Mario Kovač, direktor Baranjskog vodovoda:

To je potvrda ozbiljnog i odgovornog rada zadnje tri godine i ocjena poslovanja koju zaslužuju djelatnici i Uprava. Ponosni smo na certifikat jer smo do njega došli velikim trudom
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike