Regija
RASPISAN NATJEČAJ

Obnova Doma kulture u Gradištu
Objavljeno 18. rujna, 2018.
Općina Gradište objavila je javni poziv za rekonstrukciju Doma kulture procijenjene vrijednosti 6.683.606,94 kune, koji je otvoren do 5. listopada. Za tu im je namjenu iz Mjere.7.4.1. "Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu" odobreno 7.428.000 kuna.
- Ondje će, među ostalim, biti uređen dječji vrtić i prostor za smještaj djece s posebnim potrebama, o čemu smo posebno vodili računa. Osigurat ćemo i prostorije za rad svim našim udrugama. Dom kulture zadovoljit će sve potrebe za smještajem i vjerujem da će dati svoj doprinos i biti poticaj obogaćivanju društvenog života našega sela - ističe načelnik Srećko Papac. Kaže da i Gradište dijeli sudbinu drugih slavonskih općina i da mladi također odlaze trbuhom za kruhom, ali napominje da neće svi otići i da se trebaju iskoristiti sve raspoložive mogućnosti, i ljudima koji ostaju također osigurati uvjete za što kvalitetniji život.
Vjeruje da će predviđeni sadržaji dobiti na važnosti i opravdati svoju svrhu i da će mještani Gradišta biti zadovoljni. M.L.O.
Možda ste propustili...

SKUPŠTINA VATROGASNE ZAJEDNICE NAŠICE

Požara manje 60 posto

ZAVIČAJNI KLUB "GACKA"

Bizovački Ličani u KD-u Lisinski

Najčitanije iz rubrike