Sport
BSK GOST STANOVA

Horvat: Pripremili smo se za izrazito agresivnog domaćina
Objavljeno 14. rujna, 2018.
Ohrabreni upisivanjem prvog boda u susretu sa susjedom iz Osijeka nogometaši BSK-a odlaze na prvo morsko gostovanje u Zadar, kamo su se uputili nakon jučerašnjeg prijepodnevnog treninga u Bijelom Brdu te noćenja u Zatonu. U autobusu za Zadar nije bilo ozlijeđenih Žigrija i Gvozdenovića, koji je prekjučer obavio operativni zahvat koljena. Mjesto je zato pronašao iz Osijeka ljetos posuđeni Čikvar, koji će zauzeti i poziciju u udarnoj momčadi te tako debitirati u "žuto-plavom" dresu BSK-a.
- Pripremili smo se za izrazito agresivnog domaćina koji će tražiti prvu sezonsku pobjedu. Smatram kako će najkritičnije biti uvodne minute. Uspijemo li amortizirati početne napade Zadrana, tada vjerujemo da nismo bez izgleda. Prethodna tri susreta odigrali smo protiv, vjerojatno, ponajboljih ligaških sastava i uvjerili se da možemo parirati ako odigramo onako kako znamo. Aktualni igrački kadar sigurno može i bolje od, do sada, prikazanoga te steknemo li samopouzdanje, tada ne bi trebalo biti bojazni glede ostanka u konkurenciji. Zasviramo li tako na zadarskim orguljama, vjerujem da bi povratak u Slavoniju mogao biti prilično ugodan - umjerenim je optimizmom današnji susret najavio Damir Horvat, najbliži suradnik trenera Denisa Krstanovića.
Najvjerojatniji sastav BSK-a: Ilinčić - Čikvar, Meter, Majtanić, Periša - Kovačić, Kasač - Brlić, Horvat, Krajček - Šimičić. Mjesta, pak, na klupi zauzet će Ezgeta, Ištvanić, Choi, Sušac, Pačar, Dorić i Popović. Susret u Zadru počinje u 16.30 sati. D.Lekšan
Parovi 4. kola:
Zadar - BSK i Solin - Kustošija igraju danas (subota) u 16,30 sati, a od 19 počet će susret Varaždin - Hajduk II. Sutra u 16,30 sati sastaju se Dinamo II - Dugopolje, a jučer su igrali Osijek II - Lučko, Hrvatski dragovoljac - Šibenik i Međimurje - Sesvete.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana