Regija
DAN GRADA I CRKVENI GOD

Donji Miholjac slavi sportski, kulturno, gastronomski...
Objavljeno 14. rujna, 2018.
Donji Miholjac u suradnji sa svojom turističkom zajednicom i ove godine pripremio je raznovrstan program obilježavanja Dana grada i crkvenog goda sv. Mihaela Arkanđela, koji će tradicionalno započeti u subotu u 10 sati na Gradskoj tržnici održavanjem 12. Miholjačkog sajma. U nedjelju će se svečano obilježiti Dan oslobođenja Miholjštine uz županijska sportska natjecanja i polaganje vijenaca.
Nakon bogatog vikenda, i cijeli tjedan bit će ispunjen događanjima, a u subotu, 22. rujna, organizatori najavljuju Kup Grada Donjeg Miholjca u lovu ribe udicom na plovak, utrku Trčanjem do zdravlja, preventivnu akciju Zdrav za 5 i 21. gradsko natjecanje u kuhanju fiš-paprikaša, a u nedjelju, uz sportska događanja, prvi put povijesnu retrospektivu Bitke za Miholjac.
Prije svečane sjednice Gradskog vijeća Donjeg Miholjca na kojoj će biti dodijeljena javna priznanja zaslužnima, koja će se održati u petak, 28. rujna, u 10 sati, odat će se počast poginulim braniteljima. Isti dan počinje i Otvoreno prvenstvo Donjeg Miholjca u tenisu Memorijal Vladimira Vidakovića Vuleta, te u večernjim satima koncert grupe Opća opasnost.L.A.
Možda ste propustili...

IZLOŽBA U KNJIŽNICI U POVODU SVJETSKOG DANA UMJETNOSTI

Blackout poezija - radovi osnovnoškolaca

PROJEKT ZA RASTEREĆENJE RODITELJA

Traže 50.000 € za dječje aktivnosti

Najčitanije iz rubrike