Sport
NK ČEPIN

U Vukovar bez najiskusnijeg igrača
Objavljeno 13. rujna, 2018.
Nakon što je na ovosezonskoj premijeri Bedem (2:1) ostavio sve bodove pokraj Uljare, u nedjelju su i Ždralovčani odletjeli praznih ruku iz Čepina (3:1). Domaći su brzo poveli preko Kuburića i držali kontrolu igre koja je izmaknula sredinom prvoga dijela kada su gosti izjednačili. Novogradiški sudac Cindrić pokazao je čak deset žutih kartona, po pet svakoj momčadi, ali je u čepinskoj strijelac prvog pogotka dobio dva, tako da su domaćini susret završili s igračem manje. Tada je on bio već odlučen zahvaljujući europogotku Grgića (70.) te završnom kapetana Agatića (80.).
U predstojećem kolu Čepinčani gostuju u Vukovaru. Trener Igor Toth će sastav za susret u gradu heroju morati mijenjati silom prilika.
- Naš najiskusniji, a protiv Ždralovčana i najbolji igrač Saša Kuburić neće nam moći pomoći u subotu protiv Vukovaraca i to je, nedvojbeno, hendikep. Imamo, međutim, određenu širinu i vjerujem da ćemo ga nadomjestiti te zadržati razinu igre koja bi nam trebala donijeti pozitivan rezultat. Za to sigurno imamo kapacitete. Trener Vukovara Radoš ponovno je sklopio solidan sastav protiv kojeg ćemo morati odigrati jako dobro kako bismo došli do novog uspjeha - najavio je trener Čepina gostovanje u Vukovaru. D.L.
Možda ste propustili...

RUKOMETNO SP ZA JUNIORE

Hrvatska u osmini finala na Island

BJELOBRDSKI DRUGOLIGAŠ U SERIJI PRIPREMNIH UTAKMICA

BSK upisao dvije uvjerljive pobjede

KVALIFIKACIJE ZA LIGU PRVAKA

Filip Ozobić poslao je Albance Zekiću