Tehno

Vipnet kao partner pilot projekta "Škola za život"
Objavljeno 14. rujna, 2018.
Eksperimentalnim programom na samom početku nove školske godine obuhvaćeno je 8500 učenika i 2000 učitelja i školskih djelatnika iz cijele Hrvatske. Uz besplatnu SIM karticu, besplatan pristup stranicama s obrazovnim sadržajem, 2 GB mjesečnog prometa, koji je nužan za istraživački rad učenika u nastavnom procesu, posebna Vip tarifa Škola za život nudi i jednostavnu nadopunu računa u kojoj se svaki dodatni GB naplaćuje 5kn.
Osim toga, Vipnet je pripremio i dodatne dvije ponude za učenike i roditelje. Kako bi im se osigurao dodatni podatkovni promet za učenje uz interaktivni sadržaj, prilikom svake nadoplate Vipme računa bonom učenici će dobiti deset puta više MB od vrijednosti bona. Primjerice za bon od 15 kuna dobivaju 150 MB, a za bon od 100 kuna 1 GB prometa.
Roditelj ili skrbnik školaraca koji su uključeni u pilot-projekt Ministarstva znanosti i obrazovanja mogu iskoristiti jedinstvenu Vip ponudu i ostvariti pravo na popust prilikom kupnje novog mobilnog uređaja. Ponuda vrijedi za sklapanje novog ugovora s ugovornom obvezom na 24 mjeseca, a moguće ju je realizirati isključivo pozivom na broj 0800 913 039.
Ulaganjem u razvoj digitalnih kompetencija najmlađih uzrasta te najmoderniju infrastrukturu i mrežne tehnologije, koji su preduvjet za provedbu programa „Škola za život“, Vipnet ujedno pridonosi i gospodarskom razvoju Republike Hrvatske.
Jasminka Knežević
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike