Tehno
ADVANCED TECHNOLOGY DAYS

Okuplja brojne IT stručnjake
Objavljeno 14. rujna, 2018.
Advanced Technology Days, već tradicionalno najveće zagrebačko okupljanje IT stručnjaka, održat će se u Plaza Event Centru u srijedu i četvrtak, 5. i 6. prosinca 2018.
Konferencija fokusirana na napredne tehnološke teme i aktualnosti tijekom dva dana sudionicima će u svom 14. izdanju, uz niz predavanja i okruglih stolova, donijeti i priliku za međusobno druženje. Zahvaljujući kvaliteti sadržaja i usmjerenosti na „čiste“ tehnološke teme bez koketiranja s marketingom i prodajom, konferencija kontinuirano raste pa je lani zabilježila više od 500 sudionika koji su mogli poslušati više od 60 predavanja. Ove godine sadržaj će biti podijeljen u tri nove tematske cjeline – DevOps, Umjetna inteligencija i IoT te tzv. Poslovni IT ili IT u standardnom poslovnom okruženju. Uz pregled novosti iz svijeta Microsoft tehnologija, konferencija će se baviti još nizom atraktivnih tema, kao što su, primjerice kontejnerske tehnologije i mikroservisi. Predavanja će se održavati paralelno u pet dvorana u režiji vrhunskih stranih i domaćih predavača.
Većina sadržaja konferencije nastat će procesom nominacije, koja je započela i traje do 1. listopada. Svi zainteresirani mogu nominirati svoje predavanje preko linka, a najbolja koja će ući u konferencijski program, odabrat će članovi programskog odbora.
Online prijave otvorene su, a svi koji se prijave do 24. rujna 2018. iskoristit će povoljniju, early bird cijenu kotizacije, koja iznosi 722,50 kn + PDV. Studenti i članovi Microsoft zajednice tijekom cijelog razdoblja prijave mogu iskoristiti povoljniju cijenu kotizacije s popustom od 30 posto. M.R.