Sport
NK ZRINSKI (JURJEVAC)

Bodovi iz Bjelovara stigli na brazilski pogon
Objavljeno 12. rujna, 2018.
Na identičan su način Jurjevčani donijeli bodove iz Bjelovara kao što su na trećeligaškoj domaćoj premijeri na svom igralištu "Bara" slavili protiv Čepina. Pogodak Brazilca Dos Santosa u ranoj fazi igre odredio je pobjednika, jer domaćin preostalih 85 minuta nije uspio pronaći put do mreže Denisa Pintarića. Trener Zrinskog Antun Labaka tako je nakon ljetnih problema sklopio relevantnu momčad, koja nakon tri etape ima šest bodova s dobrim argumentima permanentno povećavati taj konto. Dovođenje Brazilca tako je bio pun pogodak, jer su upravo njegovi pogotci donijeli aktualni bodovni skor nakon što su na startu Jurjevčani ostavili kompletan plijen u Vinkovcima.
- Taktika je bila identična kao protiv Čepina, a poklopilo se da je i bjelovarski tijek utakmice bio takav. Iz praktički prvoga napada postigli smo pogodak koji nas je znatno podignuo i omogućio dočekivanje protivnika, čije smo pokušaje uspješno onemogućavali te zasluženo odnijeli poticajne bodove kući - pričao je iskusni Jurica Pranjić, koji je protivnicima predzadnja prepreka jer zadnja ostaje na pouzdanom Pintariću. Dvije uzastopne pobjede dobar su temelj optimizma da će u subotu na "Bari" ostaviti bodove i susjed iz Đakova.
- Nedvojbeno je samopuzdanje nabujalo, kao i atmosfera u svlačionici, tako da u takvom ozračju dočekujemo Đakovčane, čiji će lokalni derbi, vjerojatno, privući više gledatelja. Mogli bi vidjeti pravi susret jer su i susjedi prethodno upisali pobjedu pa osokoljeni time mogu igrati rasterećeno u Jurjevcu. Nemamo ni mi opterećenje, ali svakako imamo veliku želju svladati toga protivnika. Poduzet ćemo sve da to tako i bude, a za što imamo i argumente na terenu - optimistično je novi stoper Zrinskog najavio subotnje sučeljavanje s Đakovčanima.D.Lekšan
Možda ste propustili...

SEDMO IZDANJE KUPA GRADA OSIJEKA U MAČEVANJU

Članovi MK Dmitar Zvonimir skupljali su iskustvo, ali i medalje

MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju

Najčitanije iz rubrike