Regija
LOVAŠANI ZA VRHBOSANSKU NADBISKUPIJU

Kardinal Puljić u Lovasu
Objavljeno 13. rujna, 2018.
LOVAS - Općina Lovas ove godine organizira tradicionalne 21. Miholjske dane Općine Lovas i obilježava 25 godina osnutka. U povodu toga, u okviru bogatog kulturnog i sportskog programa, bit će organizirana i donatorska večer za Vrhbosansku nadbiskupiju, koju će upriličiti u sklopu Dana Općine Lovas, 27. rujna 2018. s početkom u 18 sati, u školskoj sportskoj dvorani. Poseban naglasak organizatori stavljaju na izrazito humanitarni karakter akcije, čiji je cilj prikupljanje novčanih sredstava za pomoć i potrebe Vrhbosanske nadbiskupije. Posebno ističu kako je akcija organizirana u suradnji s uzoritim kardinalom Vinkom Puljićem, nadbiskupom i metropolitom Vrhbosanske nadbiskupije te je s njezinom realizacijom upoznat i nadbiskup đakovačko-osječki mon. dr. Đuro Hranić.
U zabavnom dijelu programa donatorske večeri nastupit će tamburaški sastav Dike iz Vinkovaca i pjevač Igor Delač iz Osijeka.
Sva prikupljena sredstva i popis donatora uručit će kardinalu Vinku Puljiću, koji će u Lovasu, u crkvi sv. Mihaela arkanđela predvoditi svetu misu 30. rujna 2018. (nedjelja), s početkom u 11 sati.
Dodatne informacije o akciji dostupne su preko e-maila Općine Lovas ili na njezin broj telefona 032/525-096. D.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana