Regija
VALPOVO I BELIŠĆE

Učenicima i studentima subvencioniranje prijevoza
Objavljeno 12. rujna, 2018.
Gradovi Valpovo i Belišće i u ovoj će školskoj godini subvencionirati učeničke i studentske mjesečne karte, potvrđeno je iz dva grada.
- Nakon pregovora s predstavnicima tvrtke Panturist d.d., postignut je dogovor između Grada Valpova i prijevozničke tvrtke te će kao i do sada, Grad Valpovo subvencionirati učeničke mjesečne karte za redovne učenike srednjih škola. Za njih je u novoj školskoj godini mjesečna autobusna karta besplatna. Redovni studenti će pak, umjesto dosadašnjih 300 kuna, mjesečnu kartu plaćati 250 kuna, a preostali iznos cijene karte prijevozniku će podmiriti Grad, poručeno je iz Ureda gradonačelnika Matka Šutala.
U Gradu Belišću kažu da je potpisan ugovor o financiranju prijevoza učenika s područja grada Belišća s tvrtkom APP d.d., temeljem kojeg učenici koji putuju na relaciji Gat-Veliškovci, Bistrinci-Belišće i Belišće-Belišće, ostvaruju pravo na besplatan prijevoz. Besplatan prijevoz ostvaruju i učenici srednjih škola s prebivalištem na području grada Belišća uz predočenje identifikacijske isprave koju će izdati APP d.d. Gradonačelnik Dinko Burić potpisao je ugovor i s Panturistom d.d. Osijek o subvencioniranju dijela cijene prijevoza redovnih učenika srednjih škola i redovnih studenata s područja grada Belišća do mjesta školovanja za razdoblje rujan-prosinac 2018. godine.
Učeničke mjesečne karte za redovne učenike srednjih škola su besplatne, a studenti će plaćati 350 kuna. L.A.
Možda ste propustili...

PETI GASTROFEST U BOCANJEVCIMA OKUPIO BROJNE SUDIONIKE

Lovorike pokupili Biograd na Moru i mađarski Olas

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON VIŠE OD DESETLJEĆA PRIČE

Obilaznica će biti građena sjeverozapadno od grada

2

3. SAJAM ANTIKVITETA I KOLEKCIONARSTVA

Najtraženije stare knjige
i posuđe, nakit i slike

3

POSTOLAR MARKO ZIDAR

Od cipela nema zarade, ali radit će dok god može