Osijek
NA UGLU TRPIMIROVE I EUROPSKE AVENIJE

Spasila kokoš koja je šetala po cesti
Objavljeno 13. rujna, 2018.
Golubovi, psi i mačke gotovo su svakodnevica na osječkim cestama, no u utorak navečer vozači koji su prolazili raskrižjem Trpimirove i Europske avenije iznenadili su se vidjevši nasred ceste – kokoš! Zahvaljujući Sanji Kastratović iz Darde, kokoš je spašena od sigurne pogibije.
- Bila sam na treningu sa svojim psom i nakon toga sam sa suprugom otišla na benzinsku postaju na Trpimirovoj. Čim smo krenuli, vidjela sam nešto na cesti i kako je bilo već 21.30 sati, pomislila sam da je golub, no onda sam shvatila da je riječ o nečemu većem. Odmah smo stali i potjerali je na travu pa smo je ubrzo ulovili i odnijeli veterinarki Barbari Mioš iz Bilja, djelatnici Veterinarske ambulante "Dr. Doolitle", ispričala je Kastratović. Dodala je kako je kokoš ostala pod veterinarskim nadzorom. Odnijela bi je sebi, no kako ima pet pasa, to nije bilo moguće. Nakon što je uhvaćena, malo se bojala, no kad ju je u automobilu ponjušila labradorka, počela je i kokodakati. Štoviše, nije se bunila ni kad ju je Sanjin suprug fotografirao za uspomenu.
Sanja Kastratović, inače vlasnica Salona za njegu pasa "Gala", obožava životinje i brojne je pse i mačke već spasila od sigurne pogibije. No, kaže da još nije bila u situaciji spašavati kokoš.
- Vjerujem da bi na kraju završila pod nečijim kotačima, no moram pohvaliti i vozače koji su pazili da je ne pregaze. Što je radila na raskrižju i odakle je došla ne znam, no drago mi je da je u sigurnim rukama – priča Kastratović koja je spasila i lane sa slomljenom nogom te rodu. M. Mihelić
Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

UDRUGA NE-OVISNOST KROZ EU PROJEKT OSIGURALA VLASTITE PROSTORE

Mišetić: Ovo će podići kvalitetu i razinu usluge našim korisnicima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana