Kultura
JAVIO SE AUTOR IZ NEW YORKA

Hub čestitao Osječanima
Objavljeno 13. rujna, 2018.

Vezani članci

DJEČJE KAZALIŠTE ZAPOČINJE SEZONU

"Deveta ovčica" dobila izravan poziv za festival u Ukrajini

ARETA ĆURKOVIĆ, PRIPREME ZA RADNU JESEN VEĆ SU POČELE

Radila bih i mnogo više i ozbiljnije stvari jer imam mnogo ideja

PREMIJERA DJEČJEG KAZALIŠTA

"Pingvinima" treba više humora i pokoje iznenađenje

Od srca čestitam na uspješnoj premijeri. Hvala na snimkama predstave! Stvarno sam se jako smijao. Sve je tako duhovito. Svoj komad još nikada nisam tako vidio. Kostimi i glazba su izvrsni i, naravno, glumci. Sve je predivna mješavina velike ozbiljnosti, dubokog očaja, a kroz to nastaje ta komičnost. Veliko hvala na uspješnom prijenosu teksta. I u budućnosti vam želim veliko zadovoljstvo. Pozdrav glumcima i cijelom timu", kratko se iz New Yorka osječkom Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića javio autor komada Pingvini ne znaju ispeći kolač sa sirom Ulrich Hub, čija je premijera planirana za četvrtak, 12. rujna, u 18 sati. Ambijentalno je izvedena na Osječkome ljetu kulture u dvorištu Prehrambeno-tehnološkog fakulteta!
Dva pingvina, kratkovidni krt i kokoš s usisivačem! Što se tu može dogoditi? Veliki nered. Kratkovidni krt je sebi za rođendan naručio kolač sa sirom, ali dva pingvina odavno su smazala kolač. Panika! Na nadomjestak ne mogu ni pomisliti jer pingvini ne znaju ispeći kolač sa sirom!
U predstavi igraju Areta Ćurković, Kristina Fančović, Ivica Lučić i Srđan Kovačević, redatelj je Damir Mađarić, za scenografiju je bila zadužena Marta Crnobrnja, za kostime Marija Šarić Ban, a za glazbu Gordana i Miroslav Evačić. N.Vek.
Možda ste propustili...

MBP PREDSTAVLJA KATALOG IZLOŽBE “USPOMENE NA DJETINJSTVO”

16 priča o djetinjstvu i odrastanju

HRT: NOVI KONCERT “U OZRAČJU TAMBURE”

Izvest će i “Meetup”

FOOZOS OBILJEŽIO 150. OBLJETNICU ROĐENJA IVANE BRLIĆ-MAŽURANIĆ

Predstava “Blagoslov” u čast našoj velikoj književnici

Najčitanije iz rubrike