Crna kronika
U DOMU 50-GODIŠNJAKA

Oduzeli mu 300 sjemenki "trave" i više stabljika
Objavljeno 12. rujna, 2018.
VUKOVAR - U kući i drugim prostorijama 50-godišnjeg Vukovarca policija je pronašla devet stabljika marihuane, 300 sjemenki marihuane, 5,5 g marihuane i veću količinu stabljiki u fazi sušenja. Pretragu je policija obavila u utorak nakon što je dobila nalog Županijskog suda u Vukovaru.
- Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 50-godišnjak je uhićen i priveden u službene prostorije policije u kojima je u tijeku kriminalističko istraživanje. Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, 50-godišnjak će biti predan u pritvorsku jedinicu policije - doznajemo od Domagoja Džigumovića, glasnogovornika Policijske uprave vukovarsko-srijemske.
Ista je policijska uprava priopćila i da je, između 8. i 11. rujna, provaljeno u skladište metaloprerađivačke tvrtke u Ulici kneza Mislava u Vinkovcima. Iz skladišta je ukradena veća količina električnog kabela, u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna. U ponedjeljak je iz kuće 30-godišnjakinje u Erveničkoj ulici u Vinkovcima ukraden namještaj. S.Lacić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

2

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

3

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana