Regija

Novinarska berba grožđa u Feravinu
Objavljeno 12. rujna, 2018.
FERIČANCI – U vinogradima Feravina grožđe su brali novinari i poslovni partneri. Prije nego što su zavrnuli rukave, jer se berba još uvijek obavlja ručno, berači su novim pjenušavim vinima Francescom i Graseccom nazdravili za dobru fermentaciju, slad i aromu grožđa. Pjenušci od frankovke i graševine proizvedeni su metodom charmat. Da beračima bude lakše i zabavnije, pobrinuli su se tamburaši, a i domaćin bogatom slavonskom trpezom. Iako je novinarska berba završena, u vinogradima Feravina ostalo je još posla za vrijedne berače. Treba obrati bijeli i crni pinot, syrah, merlot i cabernet sauvignon. S.F.
Možda ste propustili...

STRUČNI SKUP VETERINARA I INSPEKTORA SLAVONIJE

Više trihineloznih svinja

DIREKTOR FONDA ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST U ĐAKOVU

Đakovačko reciklažno dvorište i Vitika za primjer

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ŽUPANIJSKO PRIZNANJE ANTUNU IVANKOVIĆU

Još prije 7 godina otkrio da
je Jean-Michela ubio Štuka

2

SMJENA NA PRIJEDLOG OPĆINE PETLOVAC

Direktorom Baranjskog vodovoda imenovan je gradonačelnikov bratić

3

INVESTICIJA OD OSAM MILIJUNA KUNA

Krave farme Grube must će robot pete generacije