Osijek
POVRATAK VITEZOVA NA UTVRDU KOLOĐVAR

Pozvali izlagače da se predstave na sajmu
Objavljeno 12. rujna, 2018.
Na utvrdi Kolođvar tradicionalno će se održati, već petu godinu zaredom, 15. rujna 2018. godine od 15 do 21 sat manifestacija „Povratak vitezova na utvrdu Kolođvar“. Organizatori su tom prigodom uputili poziv svim zainteresiranima, odnosno proizvođačima, obrtnicima i poljoprivrednicima za izlaganje na toj tradicionalnoj manifestaciji. Pozvani su svi zainteresirani proizvođači, obrtnici, poljoprivrednici i drugi da izlože svoje proizvode i tako upotpune manifestaciju koja će se odvijati na lokaciji utvrde između Čepina i Ivanovca pa će posjetitelji moći uživati, kao i svake godine, i u popratnim aktivnostima.
Osnovni ciljevi ovog događaja svakako su unaprjeđenje turističke ponude ruralnog područja i stvaranje novog sadržaja na kulturno-povijesnoj baštini, a tematski je namijenjen svim dobnim skupinama, odnosno posjetiteljima s područja Osječko-baranjske županije, ali i turistima iz cijele Republike Hrvatske, kao i iz susjednih zemalja.
Sadržaji koje manifestacija nudi su: viteške igre mačevanja i streličarstva za djecu, gospodarski sajam lokalnih izlagača, prikaz srednjovjekovnih i viteških borbi te zabavni večernji program – Prikaz noćne bitke za utvrdu Kolođvar. Zainteresirani izlagači, koji žele imati svoje štandove na ovoj tradicionalnoj manifestaciji, mogu se javiti na broj telefona 031/670 499 ili na e-mail adresu info@roda-antunovac.hr. D. Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike